MUSICABODA

MUSICABODA

musicaboda

Musicaboda.net està format per músics professionals de Lleida i que provenen de diferents àmbits, especialment música clàssica i  jazz, amb una  dilatada experiència de més de 20 anys en el món de la música, ja sigui en format concert, espectacles i bodes. Ens fa únics en el tracte humà i el compromís que adquirim, doncs participem i gestionem nosaltres mateixos sense intermediaris la música per als vostres events.

Ens hem especialitzat en la música a la carta per a bodes i events. Tocarem les cançons que més us agradaria escoltar i us proposarem a més a més un ampli repertori que tenim fruit de la nostra dilatada experiència. És així que adaptem qualsevol tipus de repertori que us agradaria tenir encara que no l'haguem tocat mai, ja sigui música clàssica, música pop, música rock, música per a B.S.O, ...

 

 

 

Música-animació

música per a cerimònies religioses

música per a cerimònies religioses

Ajudem a organitzar i decidir les diferents cançons que els nuvis escolleixen per al seu enllaç tot tenint en compte els diferents moments i protocols de la cerimònia religiosa. Som coneixedors de les diferents parts de la litúrgia i sabem quines cançons poden quedar millor segons la duració de cada moment de la cerimònia; és així que també els podem facilitar exemples d'altres cerimònies, repertoris,...


música per a cerimònies civils

música per a cerimònies civils

Ajudem a organitzar i decidir les diferents cançons que els nuvis escolleixen tot tenint en compte els diferents moments i protocols de la cerimònia civil: igualement els assessorem amb la tria dels instruments que serien més imprescindibles i amb quins la cerimònia resultaria més efectiva. Els oferim exemples de bodes i els aconsellem quin repertori pot quedar millor segons el moment de l'enllaç.


música per a aperitius

música per a aperitius

Ajudem a organitzar i decidir les diferents agrupacions i estils musicals que millor s'adapten a l'aperitiu de la vostra boda. Els grups estan integrats principalment per professionals del Jazz i del Soul.


música chillout

música chillout

Ajudem a organitzar i decidir les diferents agrupacions i estils musicals que millor s'adapten a l'aperitiu, cocktel o recepció de la vostra boda. El grup Chillout (format per un Dj, un Saxo i un Piano) és una nova proposta que suggereix un ambient tranquil, fresc i actual on piano i saxo interactuen amb els temes Chillout més coneguts que ens proposa el Dj.