MOLÍ DEL DUC

MOLÍ DEL DUC

El Molí del Duc és un complex per a bodes i celebracions que s'ubica en l'antiga farinera de Corbins.

Si feu la  cerimònia al Molí la decoració de la cerimònia serà totalment personalitzada, i podreu elegir segons el temps que faci o fer-la al jardí o a la sala d baix a la cascada.Després pujarem cap a la zona de dalt per fer el pica pica i si fa bon temps el farem a l'exterior.

La decoració del jardí també espersonalitzada, i ens agrada poder convidar als nuvis a les bodes que tenim abans de la vostra o a les que em sembla que agafaran un caire similar per a que pugueu agafar idees. Al pica pica hi ha una barra i una zona de begudes self service. L'aperitiu es molt complert uns 25 plats i és un dels moments que convidats acostumen a destacar.

Després entraríem al Graner on fariem el convit. La decoració allà també es totalment personalitzable. Tot el que servim ho cuinem a la cuina que tenim al mateix Molí i la veritat es que tenim molt bones opinions de parelles que s'han casat a casa nostra aquests darrers anys.Per acabar la nit muntarem dos ambients, un de festa dins de la sala amb la barra lliure i si el temps ho permet una zona chill out amb Gintonics premium i amb mojitos al jardí.

Restaurants-hotels

Cerimònia al Jardí

Cerimònia al Jardí

Dona't el sí vull en un entorn envoltat de naturalesa