HOTEL RESTAURANT CAN BOIX DE PERAMOLA

HOTEL RESTAURANT CAN BOIX DE PERAMOLA
Veure promocions

El dia del vostre casament és un dels dies més importants de la vostra vida i el nostre objectiu és fer d’aquest moment un dia inoblidable i original, en un desconegut espai en plena natura i tranquil·litat.

Només cal que poseu en marxa tota la vostra imaginació i us ajudarem a dissenyar el casament dels vostres somnis. Aperitius i cocktails a l’exterior, banquets tradicionals o moderns als nostres salons. L’espai està preparat perquè el vostre dia estigui totalment personalitzat.  

Ens ocupem del banquet fins al darrer detall, amb uns menús originals, de qualitat, dedicats i triats pels nuvis a partir dels vostres gustos i l’experiència de la nostra cuina reconeguda amb el segell Hotel Gastronòmic i la marca Cuina Catalana, entre d’altres. Ens adaptem a les necessitats de cadascú oferint la possibilitat de fer-ho tot personalitzat a gust i a mida.  

El nostres somni és que viviu un dia únic i memorable, per això us animem a que ens expliqueu què imagineu per poder fer-ho realitat.

Càtering Restaurants-hotels

CÀTERING

CÀTERING

Si ho desitgeu el nostre servei de càtering pot acostar-vos el nostre saber fer i experiència al lloc que escolliu.


ELS ESPAIS

ELS ESPAIS

Tenim diversos espais preparats per la cerimònia perquè pogueu escollir

 

Cerimònia a la petanca: espectaculars vistes al Roc de Rombau i a la vall. Espai original perquè permet als convidats i nuvis arribar pel passadís de les glicines.

 

Cerimònia al jardinet de l’annex: lloc molt assolellat rodejat de flors i vistes espectaculars a la vall o a la capella i la Roca de Rombau.

 

Cerimònia al jardí de l’ombriu: sota els castanyers d’Índies i les moreres també l’utilitzem per fer-hi l’aperitiu.

 

Cerimònia a la Capella de Can Boix: petita capella davant del jardí. Hi caben 120 persones.

 

Preferiu triar-ne un de diferent? L’heliport, l’hort…  casa nostra té molts espais i racons màgics, estarem encantats de muntar la cerimònia on us faci il·lusió.

I si plou?Estem preparats! Els casaments amb pluja a Can Boix de Peramola són encara més màgics. Es pot fer la cerimònia a la capella adequant l’espai o bé al porxo cobert amb vidriera que li dóna un romanticisme especial tot mantenint l’encant de les vistes als jardins i a la vall.


APERITIU I MENÚS

APERITIU I MENÚS

Aperitius i cocktails a l’exterior, banquets tradicionals o moderns als nostres salons. L’espai està preparat perquè el vostre dia estigui totalment personalitzat.

Ens ocupem del banquet fins al darrer detall, amb uns menús originals, de qualitat, dedicats i triats pels nuvis a partir dels vostres gustos i l’experiència de la nostra cuina.


SERVEIS I CERIMÒNIA

SERVEIS I CERIMÒNIA

Es pot oficiar la cerimònia tan civil com religiosa.

La cerimònia civil és real amb l'alcalde o el jutge de pau, així podreu compartir amb els vostres amics i familiars aquest moment tan emocionant en què es produeix el vostre enllaç. Es pot fer a l’exterior o a l’interior: tenim espais amb vistes, al bosc, al jardí, íntims o moderns, consulteu els espais per a cerimònies de l'hotel.  

La cerimònia religiosa es fa a la capella de l'hotel. És un espai íntim envoltat de jardins i es pot decorar amb flors o com ho desitgin els nuvis.  

També podeu venir després de fer la cerimònia. 

 

Altres serveis i idees originals per al casament

Flors, photobooz, fotògrafs, cangurs, música en viu... tot allò per fer el vostre casament amb encant, amb amics i famílies. Si celebreu el casament amb nens, una bona idea és demanar un cangur per nens, decorar amb globus... Us animem a que ens contacteu i expliqueu quines idees teniu. Nosaltres ens adaptem a les vostres necessitats, tot ho fem personalitzat al vostre gust i mida.

Estem a la vostra disposició en tot moment. Oferim acompanyament i consell i us ajudem a trobar floristes, músics, DJ's i fotògrafs al vostre gust i pressupost.  A Can Boix treballem amb col·laboradors de confiança i experiència, però sempre seran triats pels nuvis lliurement. Podeu també aportar el que considereu perquè el dia sigui com l'heu somniat.


Inscriu-te a la Fira Denuvis!

Per poder accedir a les promocions exclusives dels proveïdors necessites identificar-te, i si encara no estàs registrat, registra't aqui.