Gala García Novias

Gala García Novias

 

Boutique de núvies situada a Lleida, especialitzada en vestits i accessoris. Tota núvia somia amb el seu vestit ideal, a la nostra botiga rebràs una atenció totalment personalitzada. La teva assessora t'ajudarà amb l'elecció del teu vestit per brillar en el teu dia més especial. Et assessoraran i oferiran una gran varietat de models perquè puguis escollir aquell que millor et sent.

Tant si ets una núvia romàntica, clàssica o moderna aquí trobaràs l'assessorament que necessites i els vestits que realçaran la teva silueta. Les seves portes estan obertes per a tu, volen oferir-te el millor servei possible i que estigui tot a punt per al gran dia. A més, també té una àmplia col·lecció de vestits per a còctel i vestits de festa, que encaixaran perfectament per a qualsevol esdeveniment, com a padrina o convidada per un casament amb molt de glamour ... pura elegància i moments inoblidables!

Firmes de les Coleccions

ST .PATRICK,  LA SPOSA , ST PATRICK STUDIO, ROSA CLARÁ, ROSA CLARA COUTURE, ROSA CLARA SOF , ROSA CLARA BOHEMIE Y ALMANOVIA , MANU ALVAREZ

VISITA LA NOSTRA  WEB,

FACEBOOK,

INSTRAGRAM

GALAGARCIANOVIAS.COM 

 

Participacions-regals Vestits festa Vestits núvia

VESTIDOS DE NOVIA

VESTIDOS DE NOVIA

VESTIDOS DE FIESTA

VESTIDOS DE FIESTA