FOTO LLORENS

FOTO LLORENS

Som una empresa amb més de 25 anys d'experiència en els reportatges de noces i que està ubicada al carrer Major, 78 i en Doctora Castells, 5 de Lleida.

Comptem amb un equip de professionals que faran que el record d'aquest dia inoblidable, us quedi per sempre i podent triar una gran varietat d'opcions d'acabat.

Fotografia-vídeo

PartyPrint

PartyPrint

Feu les fotos que vulgueu des del vostre telèfon mòbil i envieu-les al nostre Party Print i nosaltres us les fem a l'instant totalment personalitzades a 10x15. Aquest servei està pensat per amenitzar l'espera dels convidats durant l'aperitiu.

Aquest servei inclou:

Personal.Fotografies il·limitades personalitzades.Opció de Photocall personalitzat.


Fotomaton

Fotomaton

El FOTOMATON és un servei pensat per a que el vostre dia tan especial segueixi sent-ho. Tan els convidats com vosaltres mateixos podreu fer-vos fotos o gravar un vídeo missatge que us entregarem en acabar gravat en una memòria USB. Durant 3 hores podreu fer-vos tantes fotos com vulgueu que venen presentades en dues tires personalitzades amb el logo dels nuvis igual que el monitor del FOTOMATON. L’operari us entregarà una tira al moment, posant l'altra en el llibre de signatures pels nuvis on també hi podreu posar una dedicatòria.

Que inclou:

3 hores de Fotomatón amb personal d'assistència.Fotografies il·limitades.Àlbum de dedicatòries.Fotografies i pantalla del Fotomatón personalitzats amb el logo dels nuvis.Lliurament d'un pendrive amb totes les fotografies i vídeos fets.Kit d'atrezzo.Opció de pujar les fotografies al núvol.


Entrega rápida

Entrega rápida

Feu un regal diferent als vostres amics i familiars i regaleu els hi una fotografia amb vosaltres el mateix dia del casament. Es presenta muntada en una cartolina personalitzada amb el vostre nom o logo.


Reportatge de noces

Reportatge de noces

 Reportatge fotogràfic complet per només 350 €. Inclou:

Fotos a casa de la núvia i del nuvi. Fotos de la cerimònia.Fotos d'exteriors. Fotos del banquet i del ball.


Obsequio Especial Feria Denuvis

Todas aquellas parejas que contraten el reportaje de boda en nuestro stand durante la celebración de la feria, tendrán de obsequio a elegir un foto lienzo de 30x40 o un poster de 50x70.