EL RACÓ DE LA MARE BY AVANTMEDIC

EL RACÓ DE LA MARE BY AVANTMEDIC

El Racó de la Mare, és l’Àrea d’Avantmèdic, especialitzada en donar suport a la dona embarassada durant tot el procés de gestació fins al naixement del nadó; i també en el puerperi.

Aquesta Àrea tan singular està dirigida per les germanes Yolanda i Pilar Alarcón, llevadora i fisioterapeuta respectivament i ambdues osteòpates infantils. Elles han ideat i desenvolupat un model diferent d’acompanyament a la maternitat, basat en els beneficis per al benestar i la recuperació de la mare, a partir de les sinèrgies dels coneixements, les tècniques i teràpies de les seves especialitats.

 

LLEVADORES: acompanyament a l'embaràs i al part; suport a l'alletament, formació per a futurs pares, activitats físiques en grup, piscina

FISIOTERAPEUTES ESPECIALITZADES EN OBSTETRÍCIA I DISFUNCIONS MICCIONALS I ANORECTALS: recuperació del sòl pelvià, activitats físiques en grup

 

El Racó de la Mare, també juga un rol molt interessant per a totes les dones i parelles que han decidit ser pares, ja que actua com a coordinador amb totes les altres especialitats i serveis d'Avantmèdic que poden intervenir durant aquest període tan especial i tan important per als futurs pares i per al nadó.

 

PROGRAMA INTEGRAL DE CONTROL I ACOMPANYAMENT DE L'EMBARÀS

REPRODUCCIÓ ASSISTIDA

PROVES GENÈTIQUES

PLANIFICACIÓ FAMILIAR

PEDIATRIA 

OSTEOPATIA  INFANTIL

BENESTAR I BELLESA

 

Estimades mares i parelles, per a qualsevol informació que vulgueu conèixer al voltant del meravellós món de ser pares: la vostra salut i benestar, la vostra compatibilitat genètica, planificació, sexualitat, fecundació, i tot allò que considereu oportú, no dubteu a visitar-nos al nostre estand -al costat de la zona de la passarel·la-. Us atendrem amb molt de gust i complicitat els professionals de l'equip d'El Racó de la Mare by Avantmèdic.

 

 

 

Assegurances Webs-revistes