CLÍNICA NEXUS

CLÍNICA NEXUS

Clínica Nexus és líder en medicina estètica i tecnologia làser. 

Especialitzats en:

- Medicina estètica facial i corporal

- Cirurgia estètica

- Estètica avançada

- Plataforma làser

- Dietètica i Nutrició 

- Medicina biològica i antiaging

- Ginecologia estètica i regenerativa

- Unitat Capil·lar

- Teràpies naturals

- Nexus Gym

El rigor mèdic, l'aposta per la tecnologia capdavantera, la innovació i atenció són trets diferencials Nexus.

Estètica

1a sessió gratuïta en Depilació Làser Mèdica

10 sistemes làser mèdics, per adaptar-nos al teu fototipus de pell, tipus de pèl i evolució de les sessions. Per a un resultat 10! La tecnologia més capdavantera, aprovada per la FDA. En contractar el pack de 5 sessions, la teva primera sessió serà gratuïta (Promoció no acumulable a una altra promoció o descompte).


20% dte en eliminació de taques, marques d'acne i tatuatges

En exclusiva a Catalunya, Clínica Nexus elimina les taques i tatuatges amb la tecnologia PicoSure®, el primer làser dermoestètic a picosegons.

Aquest nou sistema s’esdevè la referència mundial per a l’eliminació de:

Cicatrius d’acne Taques a la pell (cara, escot i mans sobretot)Revitalització cutània facial, coll, escot, mans i braçosTatuatges de tots els colors, incloent-hi els residuals i recalcitrants

Demana una primera visita gratuïta d'assessorament, i oblida't de taques, marques d'acne i tatuatges. Si contractes el pack de 4 sessions, gaudeix d'un 20% de descompte (Promoció no acumulable a altres packs o promocions).


20% descompte en tractaments per a la cel·lulitis, flacciditat i greix localitzat

Velashape III està aprovat i certificat en remodelació corporal no invasiva per a la ANMAT, la CE (Comunitat Europea) i la FDA americana. Indicat per remodelar i reafirmar el contorn corporal, combatent la cel·lulitis, el greix localitzat i la flacciditat en una mateixa sessió, oferint resultats excepcionals, amb la màxima seguretat. La teva 1a visita informativa és gratuïta + 20% de descompte en la contractació de packs (Promoció no acumulable a una altra promoció o descompte).


20% descompte en tractaments per aconseguir un cutis radiant

Els factors genètics, l'envelliment i l'exposició solar són les tres grans causes del deteriorament progressiu en la qualitat i la textura de la pell, i alhora de l’aparició de taques, rosàcia i alteracions vasculars cutànies. El líder mundial en tecnologia làser Cynosure ha desenvolupat una tècnica de tractament anomenada ThreeForMe que permet tractar en una mateixa sessió totes aquestes alteracions de la pell, amb mínima o nul·la convalescència i amb resultats excepcionals. Aquesta tècnica només es pot realitzar mitjançant la tecnologia d’última generació de la Plataforma Icon™ de Cynosure, la qual Nexus té en exclusiva a la nostra demarcació. Tant si ets la núvia, el nuvi, la padrina de casament, la mare del nuvi, com dama d'honor heu de brillar aquell dia, i lluir una pell llisa, il·luminada i tersa. Seràs l'objectiu de les càmeres! Demana una primera visita informativa gratuïta. Gaudeix del 20% de descompte en la contractació de packs (Promoció no acumulable a cap altra promoció o pack).


20% dte en tractaments capil·lars

A causa de l'estrès dels preparatius de la boda, pots patir un augment en la caiguda de cabell, tant si ets dona com home. A banda d'altres causes que poden motivar aquesta caiguda i fragilitat del cabell.

A Clínica Nexus treballem amb mètodes sense cirurgia que, poden ser aplicats de manera simultània per reforçar el resultat.

Bioestimulació capil·lar mitjançant plasma ric en factors de creixement (PRGF) Rejoveniment capil·lar integral mitjançant enginyeria biològica molecular del Dr. CYJ Hair FillerMètode HR3 o dispositiu de díodes làser en format gorraNutricosmètica capil·lar

Demana una primera visita gratuïta d'assessorament, valorarem el teu cas en concret, i oblida't de complexos el dia de la teva boda i llueix a les fotos. En contractar un pack de 4 sessions, et farem un descompte del 20% dte (Descompte no acumulable a altres promocions o packs).