Casa Miravall

Casa Miravall

Veniu a conèixer una forma de diferent de viure el vostre casament. Us donem la possibilitat de celebrar-lo enmig del camp i de la natura, fora de tots els protocols a què estem acostumats. Ens adaptem als vostres gustos en tot: el disseny de les sales, la música, el muntatge, els espais… Tot plegat per fer del vostre casament el vostre dia, únic, tal com l’heu imaginat. També disposem de diferents espais adaptables on podreu celebrar la cerimònia, tant civil com religiosa, per tal que pugueu gaudir d’un dia especial amb tots els vostres convidats.

Tu t'ho imagines, nosaltres ho fem realitat. Viu el dia dels teus somnis!

Espais per a celebracions Restaurants-hotels

Batejos, comunions i celebracions familiars

Batejos, comunions i celebracions familiars

Les celebracions per als reis de casa són una de les nostres especialitats. Al Mas Miravall, us proposem diferents menús per a aquests tipus de celebració. El nostre equip us orientarà per tal que l’esdeveniment sigui tot un èxit. Miravall es l’espai ideal per celebrar la vostra comunió trobareu una cuina tradicional i casolana, feta amb productes naturals de qualitat i amb la base de l’oli de les Garrigues. Amb tot això i amb el nostre esforç i entusiasme s’aconsegueix que els plats tinguin el sabor de la cuina de sempre, la de casa. Tot això en un entorn agradable,discret i tranquil i amb un tracte familiar i acollidor, un espai ideal per que realment els nens siguin els autèntics protagonistes i recordin aquest dia d’una manera especial!


BODES Espai Miravall

BODES Espai Miravall

Distribucions de sales i taules de tot tipus. Disseny interior a la sala de celebracions o disseny exterior als diferents patis de la casaCom també oferim l’opció de celebrar la mateixa ceremònia a les instal·lacions de Miravall. Sempre al gust dels nuvis.