BOUTIQUE LA NOVIA

BOUTIQUE LA NOVIA

Especialistes en vestits de Núvia, Madrina, Festa i Comunió des de 1971. Treballem amb prestigioses firmes en exclusiva i comptem amb la més àmplia col·lecció de la província. Comptem amb taller propi i modistes d’alta costura per poder realitzar qualsevol vestit, als teus gustos, necessitats i sense limit de talla. Visita la nostra boutique al Carrer Alcalde Costa 19 de Lleida.

Vestits comunió Vestits festa Vestits núvia

Colección COMUNIÓN 2019 Boutique la Novia

Colección COMUNIÓN 2019 Boutique la Novia

Boutique la Novia presenta la seva col·lecció en vestits de Comunió per a la temporada 2019. La més àmplia col·lecció en vestits de comunió a la província. Models a mida i exclusius per a cada clienta, dissenyats per Maria Fernàndez. Escolleix el tall del vestit, teixits, colors i sense límit de talla.


Col·lecció MADRINA i FESTA 2019 Boutique la Novia

Col·lecció MADRINA i FESTA 2019 Boutique la Novia

Boutique la Novia presenta la seva col·lecció per a la temporada 2019 en vestits de cerimònia, madrina i festa. Treballem amb prestigioses firmes d'alta costura. Visita la nostra àmplia col·lecció i escolleix el model que desitgis combinant colors, teixits i dissenys. Sense límit de talla i a mida.


Col·lecció NÚVIA 2019 Boutique la Novia

Col·lecció NÚVIA 2019 Boutique la Novia

Boutique la Novia presenta la seva col·lecció per a la temporada 2019 en vestits de núvia. Treballem amb prestigioses firmes en exclusiva com Sincerity, Sweetheart, Luna Novias, Adriana Alier. Comptem a més amb la firma lleidatana Marie Novias, models a mida i exclusius per a cada clienta, dissenyats per Maria Fernandez. Escolleix el tall del teu vestit, teixits, colors i sense límit de talla.