BOUTIQUE LA NOVIA

BOUTIQUE LA NOVIA

Especialistes en vestits de Núvia, Madrina, Festa i Comunió des de 1971. Treballem amb prestigioses firmes en exclusiva i comptem amb la més àmplia col·lecció de la província. Comptem amb taller propi i modistes d’alta costura per poder realitzar qualsevol vestit, als teus gustos, necessitats i sense limit de talla. Visita la nostra boutique al Carrer Alcalde Costa 19 de Lleida.

Vestits comunió Vestits festa Vestits núvia

Carrer Alcalde Costa, 19 - Lleida (Lleida) - 25002 - España

Colección COMUNIÓN 2019 Boutique la Novia

Colección COMUNIÓN 2019 Boutique la Novia

Boutique la Novia presenta la seva col·lecció en vestits de Comunió per a la temporada 2019. La més àmplia col·lecció en vestits de comunió a la província. Models a mida i exclusius per a cada clienta, dissenyats per Maria Fernàndez. Escolleix el tall del vestit, teixits, colors i sense límit de talla.


Col·lecció MADRINA i FESTA 2019 Boutique la Novia

Col·lecció MADRINA i FESTA 2019 Boutique la Novia

Boutique la Novia presenta la seva col·lecció per a la temporada 2019 en vestits de cerimònia, madrina i festa. Treballem amb prestigioses firmes d'alta costura. Visita la nostra àmplia col·lecció i escolleix el model que desitgis combinant colors, teixits i dissenys. Sense límit de talla i a mida.


Col·lecció NÚVIA 2019 Boutique la Novia

Col·lecció NÚVIA 2019 Boutique la Novia

Boutique la Novia presenta la seva col·lecció per a la temporada 2019 en vestits de núvia. Treballem amb prestigioses firmes en exclusiva com Sincerity, Sweetheart, Luna Novias, Adriana Alier. Comptem a més amb la firma lleidatana Marie Novias, models a mida i exclusius per a cada clienta, dissenyats per Maria Fernandez. Escolleix el tall del teu vestit, teixits, colors i sense límit de talla.