El Saló DeNuvis obre les portes amb moltes ofertes i descomptes

Els organitzadors destaquen la qualitat del estands i que el saló abasta un àmbit geogràfic molt ampli, amb expositors i visitants de Lleida, Barcelona, Tarragona, Osca, Saragossa i Andorra

 

Amb més ofertes i descomptes que mai ha obert les portes avui divendres DeNuvis, certamen que es desenvolupa el cap de setmana amb 95 expositors procedents de Catalunya, Aragó, el País Valencià i Andorra. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha remarcat en el decurs de la inauguració que DeNuvis es una evidència del dinamisme comercial de Lleida i la seva àrea d’influència, i s’ha mostrat confiat en que els resultats del saló siguin bons, fet que demostrarà que la recuperació econòmica va arribant als ciutadans i a les petites i mitjanes empreses.

 

De la seva banda, Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha destacat que DeNuvis abasta un àmbit geogràfic molt ampli, ja que aplega expositors i visitants de Lleida, Barcelona, Tarragona, Osca, Saragossa i Andorra, i també ha incidit en “la qualitat i presentació dels estands de la mostra, que segons alguns expositors és comparable, per exemple, a la que sobre aquesta mateixa temàtica es fa a Madrid”.

 

La 17a edició de la fira DeNuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) té lloc del 6 al 8 de novembre al Pavelló 4 de la Fira de Lleida amb activitats paral·leles les desfilades de moda, els miniconcerts en directes, demostracions o el gran sorteig DeNuvis. Aquest sorteig té un premi de 1.000 euros en serveis i productes per a totes les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira, i els diversos serveis i productes entre els visitants del saló. Igualment, molts expositors ofereixen promocions i descomptes per a la gent que contracti els seus serveis i productes a la fira (entre el 5 i el 20%) en viatges, complements per a núvia, aliances, paquets fotogràfics, sessions d’estètica, etc.

 

Demà dissabte, inici de les desfilades

Cal recordar que les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa, de madrina i de comunió tindran lloc dissabte i diumenge a les 11.30 i a les 17.30 h, amb la participació de les empreses Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i L’Atelier d’Alba Minguella.

 

DeNuvis aplega una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de nuvi i núvia; complements i accessoris; càtering; mobles, cuines i decoració per a la llar; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; organització d’actes socials; restaurants i banquets; hotels, balnearis i indrets especials; vestits de festa; vestits de comunió i moda infantil.

 

L’horari del saló DeNuvis va de 10.30 a 20.30 h. El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.

 

DN2015-Inauguracio

 

Print Friendly, PDF & Email