El glamour i la moda, protagonistes de la passarel·la del saló DeNuvis

Tret de sortida de les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i madrina, i de comunió, que es desenvolupen a les 11.30 i les 17.30 h de dissabte i diumenge

 

 

Les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i madrina, i de comunió s’han convertit un any més en un dels principals atractius del saló DeNuvis, fira que tindrà lloc del 7 al 9 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. Les desfilades tenen lloc avui dissabte i demà diumenge a les 11.30 i a les 17.30 h, i compten amb la participació de 7 firmes catalanes. La desfilada d’avui dissabte, a les 11.30 h, se centra en els vestits de festa i madrina, i la de les 17.30 h, en vestits de núvia i nuvi. La de diumenge a les 11.30 h estarà dedicarà als vestits de comunió i la de les 17.30, als vestits de núvia i nuvi. Per la passarel·la hi desfilen un total de 26 models –deu noies, sis nois i deu nens i nenes– de les agències Renata Hostesses i Il·lusions Models.

 

Rami Novell presenta la col·lecció de núvia “The Time Clock” que s’inspira de forma molt subtil en el temps i que exhibeix una gran creativitat en combinar elements de diferents estils i èpoques de la història traslladats a la tendència anomenada “Dynamic fashion weding”. Destaca la rellevància i recuperació dels teixits treballats, xantillís, blondes, encaixos rebrodés, plumetis, tuls en diferents i conceptes, amb un gran protagonisme a les puntes brodades que delimiten transparències i volants. Presenta volums en la seva justa mesura visual, però que amaguen un treball de alta costura molt artesanal i costós en la seva elaboració.

 

L’estil juga i mima les transparències a l’esquena i les mànegues cenyides, amb blondes aplicades manualment, en un estil de pur romanticisme i nostàlgia. Els volants  sobreposats en armonia amb les diferents textures, els dissenys i un patronatge impecable en  talls imperi o al maluc, permeten la comoditat per gaudir i sentir-se realment natural. És un estil bohemi, amb un toc d’aires de mar, sol i calor, sensibilitat, per a una núvia sofisticada i elegant, que té estil i caràcter per sortir dels convencionalismes.

 

Quant a la col·lecció de vestits de comunió 2015 Dream Girls de Rami Novell, destaca per la qualitat del disseny i el patronatge amb els teixits impecables i nobles, una combinació de capritxos de formes, volums i colors inesperats. Tuls, mikados, organzas i rasos són els teixits escollits per donar forma a una comunió divertida i a l’hora sofisticada per a nenes amb caràcter que les farà sentir princeses. A més, no es descuiden les mides especials.

 

Pel que fa a la pelleteria, Rami Novell presenta models pensats en la seva funcionalitat, com a característica primordial, utilitzant visons i castors combinats amb punys de renard, caputxes extraïbles i arrugats per cenyir la peça al cos. Els colors predominants són els marrons, el negre i com a “top” els blaus en tota la seva gamma. Tots ells models en en llargs de jaqueta i tres quarts, combinables tant amb un estil street-style amb jeans i molt casual com amb un estil nigth-style amb un vestit de festa o còctel. Estan dissenyats d una forma precisa per ser accessibles i competitius en preu, forma i portabilitat.

 

Boutique La Novia presenta una desena de vestits de núvies, 6 de madrines i 9 de comunions. La seva aposta engloba tot tipus d’estils, des dels més senzills fins als sofisticats amb volants, blondes i pedreria i, per sobre de tot, un de color platejat, que ressalta la cintura. Quant a la desfilada de vestits de comunió, cal dir que tot els dissenys són propis i que enguany compta amb la participació d’una nena de 3 anys que enlluernarà els assistents amb el seu vestit. A més, ofereixen una promoció especial als visitants de DeNuvis de 100 euros de descompte al comprar el vestit de núvia (per compres superiors a 900 euros).

 

Jip Moda a Bon Preu d’Alcarràs portarà una col·lecció de vestits de cerimònia per a home i vestits de festa per a dona, amb predomini de tons negres i marrons, en què destaca l’excel·lent relació qualitat-preu.

 

Aire Barcelona presentarà la nova col·lecció de vestits de núvia del 2015, que destaquen per ser vestits juvenils i amb color natural. La firma donarà a conèixer un ampli catàleg de vestits de núvies, que barreja les línies depurades i senzilles amb vestits de grans volums, de cintures marcades o de tall sirena, on s’incorporen els teixits com el tul de seda o el Mikado de seda i destaca també l’encaix amb pedreria. Pel que fa als vestits de festa per a dona, destaquen els llargs confeccionats amb encaix de pedreria o amb tul de seda.

 

L’Atelier d’Alba Minguella donarà a conèixer al DeNuvis la seva costura d’autor. La creadora de Vilagrassa Alba Minguella presentarà una desena de vestits de núvia, que són dissenys fets a mida i confeccionats artesanalment. Aquests vestits personalitzats i exclusius són de línies molt senzilles i femenines, sense excessos ni volums complicats, treballats amb teixits i acabats de qualitat.

 

A les desfilades Lluna de Drap exhibirà la col·lecció del 2015, amb una trentena de vestits per a dones, tant de núvies, de festa i de comunió. Pel que fa a les núvies, hi haurà vestits paraula d’honor i paraula d’honor en forma de cor, amb volum i amb blondes i pedreria, confeccionats amb tul de seda natural. Quant als vestits de festa, predominen els de blonda i pedreria, mentre que els vestits de comunió seran blancs amb detalls de color (cinturons de color verd o granat, etc.) i alguns amb escot estil vaixell per tal que les nenes se sentin unes autèntiques princeses.

 

Giacomo Mazzalli presentarà una gran varietat de vestits de nuvi fets a mida i models també per a padrins i convidats al casament. La firma dissenya vestits d’home a mida, en què el client pot escollir el teixit, el model i els acabats. Els assessors de l’empresa tenen com a missió que els vestits i els complements siguin impecables i que transmetin seguretat i confiança a qui els vesteixi.

 

Perruqueria i maquillatge

La perruqueria és responsabilitat de Hairstudio, que presenta una col·lecció de pentinats inspirats en la feminitat, sobrietat i glamour dels anys 50.

 

El maquillatge va a càrrec Sara Buira, que plasmarà les noves tendències amb cares molts il·luminades i correccions molt definides. Els llavis, amb colors molt definits, i les pestanyes molt anivellades i arrimelades. La base de la pell, molt transparent i lluminós.

 

La música, protagonista

El grup Clàssica, especialista en bodes i tot tipus de celebracions, amenitza els moments previs a les desfilades amb un repertori de peces clàssiques i modernes. La formació ofereix també diversos macroconcerts al seu estand durant tot el cap de setmana. Formada per un oboè, un violí, un piano, un violoncel i un cantant, Clàssica disposa d’un repertori de més de 200 peces clàssiques, de jazz, populars i de pel·lícules que personalitza segons les preferències dels clients.

 

L’espai de desfilades s’inspira en la nau d’una “església” per on desfilaran els i les models caracteritzats de nuvis i de núvies. A banda, la passarel·la disposa d’una Zona Reservada annexa amb una decoració suggeridora on els visitants podran esperar els passis en un ambient relaxat. La creació d’ambdós ambients —passarel·la i Zona Reservada— ha estat obra de l’empresa d’organització d’esdeveniments Great Dream, que ha comptat amb la col·laboració de les firmes Habit Moble i Joieria Banús.

 

La 16a edició de la fira DeNuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) té lloc del 7 al 9 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb una vintena de sectors d’exposició i diverses activitats paral·leles com ara desfilades de moda, exhibicions de maquillatge i de pentinats de núvia, música en directe, showrooms i sortejos. L’horari va de de 10.30 a 20.30 h.

 

DN2014-Desfilada-Dissabte-Mati-1

DeNuvis 2014, 8/11/2014, desfilada de vestits de festa i madrina

 

DN2014-Desfilada-Dissabte-Mati-2

DeNuvis 2014, 8/11/2014, desfilada de vestits de festa i madrina

 

Print Friendly, PDF & Email