DeNuvis tanca amb un alt nivell de satisfacció per part dels expositors

Les desfilades, els tallers de maquillatge i perruqueria i la música en viu, algunes de les activitats paral·leles que han aplegat més espectadors

 

La 17a edició de la fira De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) ha tancat les portes avui diumenge amb un alt nivell de satisfacció per part dels expositors. Durant els tres dies que ha durat el saló , aquest ha rebut la visita d’un gran nombre de visitants que han pogut gaudir de l’àmplia oferta que han presentat els 95 expositors participants en el certamen.

 

Rafael Peris, 4rt tinent d’Alcalde i regidor de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’ocupació i l’emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, ha fet balanç del certamen i ha explicat que “s’han assolit els objectius que s’havien marcat el expositors, amb nombroses operacions tancades i molts contactes amb bones perspectives de concretar-se en els pròxims mesos”.

 

Peris ha comentat que “DeNuvis és un dels salons més atractius que organitza Fira de Lleida i un dels més consolidats, tant pels seus continguts com per la resposta del públic al qual va dirigit. M’atreviria a dir que és una de les fires més esperades dins del conjunt del calendari firal”. El regidor lleidatà ha afegit que ja les expectatives generades han estat molt bones, como ho demostra el fet que l’ocupació ha estat del 100%, amb els 95 expositors que han participat en l’edició d’enguany”.

 

De la seva banda, el director de la Fira de Lleida, Oriol Oró, ha destacat que “les activitats paral·leles han estat molt ben acollides, fonamentalment el tema de les desfilades, però també les demostracions de maquillatge, perruqueria, espectacle de música en viu i música clàssica”. Oró ha afegit que “són activitats que atreuen molta gent i que són un clar dinamitzador de la fira”.

 

Print Friendly, PDF & Email