DeNuvis resisteix la crisi i manté el nombre d’expositors i activitats

El Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions, certamen que tindrà lloc del 8 al 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida, incorpora el sector dels mobles

 

La fira De Nuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) de Lleida resisteix la crisi i aplegarà els mateixos expositors de l’any passat, 95, i un nombre d’activitats similar al de l’any passat. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat aquest factor, que demostra que “el sector del comerç i la restauració de Lleida continua apostant per aquest saló, que segueix essent una eina de negoci per a les empreses de les nostres terres”. Ros ha incidit en la incorporació de nous sectors, com el dels mobles, i en el fet que el saló ofereix als visitants propostes molt variades com desfilades de moda, sortejos, exhibicions de ball de saló, concerts o showrooms. La 15a edició de la fira De Nuvis tindrà lloc del 8 al 10 de novembre al pavelló 4 de la Fira de Lleida.

 

Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, i Miquel Padilla, vicepresident 1r de la Diputació de Lleida, han remarcat que salons com De Nuvis, a banda del negoci directe que genera —amb nombrosos contactes i fins i tot operacions tancades a la pròpia fira— té un impacte directe en diversos sectors de la ciutat (hoteleria, restauració, transport, comerç) gràcies als visitants de fora que es desplacen a Lleida.

 

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha explicat que han crescut alguns sectors (mobles i viatges) i que es mantenen els grans sectors tradicionals (restauració, vestits de nuvi i núvia i fotografia i vídeo). Oró confia en mantenir el nombre de visitants de l’any passat, uns 20.000, i ha explicat que el públic trobarà a De Nuvis un gran ventall de tarifes, des de les de bodes d’alt standing fins a les tipus low cost.

 

El mobiliari tindrà enguany un protagonisme destacat. Les empreses MacMobles Bessó, Kibuc Pijuan i Daicar participaran amb un estand a De Nuvis, on presentaran totes les novetats en mobles moderns, decoració i complements i ofertes amb uns preus molt competitius. També hi haurà una àmplia oferta de viatges especialitzats, amb bons descomptes, i noves idees en dolços, pastissos i cupcakes.

 

Desfilades, música i exhibicions

A més de l’àrea expositiva, el saló De Nuvis oferirà als visitants desfilades de moda, el dissabte dia 9 i el diumenge dia 10, a les 17.30 i a les 20 h, amb la participació de les empreses Booknovias, Flors Deli, Anna de la Iglesia, Boutique la Novia, Rosa Clarà i Aire. Un altre atractiu són les exhibicions de maquillatge de núvia a càrrec de Sara Buira i de pentinats de núvia amb Hairstudio by Dani.

 

Els visitants també podran gaudir de música en directe durant la fira a càrrec de Clàssica, música d’events. També hi haurà una master class de ball gratuïta (diumenge, a les 11.30 h) a càrrec de Factoria D i exhibicions de balls de saló, amb ballarins professionals.

 

Sortejos per valor de 15.000 euros

Fira de Lleida organitza un any més el gran sorteig De Nuvis, amb un premi de 1.000 euros en serveis i productes per a totes les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira. A més, els expositors de De Nuvis sortejaran serveis i productes entre els visitants del saló per un valor total de més de 14.000 euros. Entre els premis hi haurà un creuer de Royal Caribbean, nits romàntiques en hotels, reportatges de casaments, productes de cosmètica, xecs regal de 1.000 euros en mobles, entre d’altres. Cal afegir que molts expositors oferiran promocions i descomptes per a la gent que contracti els seus serveis i productes a la fira, que van des d’un 5% en a contractació de viatges a un 30% en reportatges fotogràfics.

 

De Nuvis aplegarà una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de nuvi, núvia i de festa; complements i accessoris de núvia; càtering; mobles, cuines i decoració per a la llar; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; pastissos, dolços i cupcakes; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; organització d’actes socials; restaurants i banquets; hotels, balnearis i indrets especials; comunió i moda infantil, i revistes i portals d’Internet.

 

El preu de casar-se

Segons la Federación de Usuarios y Consumidores Independientes (FUCI), el cost real d’una boda amb una mitjana de 100 convidats era l’any 2012 de 13.190 €, un 8,3% menys que l’any 2011. L’any 2005, abans de la crisi, la mitjana era de 25.054 €. Les despeses més altes són les que corresponen al banquet (entre 3.600 i 8.500 €), el viatge de nuvis (entre 1.200 i 3.500 €), el vestit de la núvia sense complements (entre 500 i 1.500 €), la música i barra lliure (entre 500 i 1.200 €); el reportatge fotogràfic i de vídeo (entre 400 i 900 €) i el vestit del nuvi sense complements (entre 200 i 500 €).

 

Per comunitats, les més cares l’any 2012 eren Madrid (16.600 €), Catalunya (15.900 €) i la Comunitat Valenciana (15.500 €), i les més barates Astúries (11.000 €), Extremadura (10.600 €) i Canàries (10.500 €)

 

L’horari del saló De Nuvis anirà de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.

 

Print Friendly, PDF & Email