Centenars d’ofertes i 95 expositors esperen a les parelles que s’han de casar

Joan Simó inaugura el Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions i confia en que la Fira de Lleida superi la situació econòmica ben posicionada

 

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Joan Simó, ha inaugurat la 15a edició de la fira De Nuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) mostrant la seva satisfacció per la bona resposta per part dels expositors del certamen i assegurant que “mentre que a altres indrets hi ha salons que s’han deixat de fer, les fires que fem a Lleida han resistit bé la crisi i, ara que sembla que l’economia s’ha estabilitzat, confiem en que vagin cap a dalt”. Simó ha afegit que, “malgrat que vivim temps molt difícils, els empresaris de Lleida encara pensen que les fires són útils per fer negoci, com ho demostra el fet que De Nuvis ha fet ple”.

 

De Nuvis té lloc del 8 al 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb 95 expositors i un variat programa d’activitats paral·leles. A més de l’àrea expositiva, que inclou una vintena de sectors, el saló ofereix als visitants desfilades de moda amb la participació de 6 firmes de Lleida, així com exhibicions de maquillatge i pentinats de núvia, música en directe, una master class de ball gratuïta i exhibicions de balls de saló, amb ballarins professionals.

 

De Nuvis aplega una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de nuvi, núvia i de festa; complements i accessoris de núvia; càtering; mobles, cuines i decoració per a la llar; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; pastissos, dolços i cupcakes; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; organització d’actes socials; restaurants i banquets; hotels, balnearis i indrets especials; comunió i moda infantil, i revistes i portals d’Internet.

 

L’horari del saló De Nuvis va de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.

 

Print Friendly, PDF & Email