Ulisses Viatges ens descobreixen grans destinacions i viatges a mida per nuvis


Dilluns 29 a les 10:29

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats, i per això et proposem que ens expliquis les teves idees per poder construir el teu viatge a mida.

Oferim viatges diferents, tant en l'orientació com els objectius, el nombre de viatgers participants, els preus o les activitats alternatives que els componen. Es diferencien en relació als tours organitzats pels grans majoristes tant per tipus d'allotjament, activitats, horaris i ritmes de viatge, nombre de participants i, sobretot, les destinacions.

La nostra oferta per als nuvis es de destinacions amb conductor i/o guia en privat (Tailàndia, platges d’Indonèsia, Vietnam, Cambodja, Sri Lanka, Filipines, Tanzània, Kenia i Zanzíbar) i viatges en llibertat amb lloguer de vehicle (Estats Units, Canadà, Nova Zelanda, Austràlia, Yucatan i la Rivera Maia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, Japó, Sudàfrica, Egipte, Croàcia, Grècia, Irlanda i Escòcia). Però si el que voleu es un viatge més tradicional sense tenir que preocupar-vos per res, també oferim paquets a través d’operadors.

 

Web: http://www.ulissesviatges.com

Tuitter: @ulissesviatges.com

Facebook: https://www.facebook.com/Ulisses-Viatges-i-aventura-119321184756391/