Tendències en vestits de núvia a la Fira Denuvis


Dimecres 10 a les 13:10

Quin vestit de núvia triar per al teu gran dia? Cada núvia té el seu estil, però si a més vols saber les tendències que estan despuntant en moda nupcial, les nostres expertes ens assessoren del que arriba amb força aquesta temporada:

La dissenyadora Alba Minguella- Costura d’autor, ens comenta que moltes núvies aposten per les dos peces, crop top i faldilla. Faldilles netes, llises, amb teixit crepè i per donar-li un toc romàntic a la part de dalt hi poden afegir una mica de punt, blonda o un brodat. Vestits de núvia senzills i estil Boho. Els complements diferents i originals com poden ser jaqueta texana amb algun brodat i les sabates per exemple una espardenya amb cunya d’espart.

La Silvia Galindo de Booknovias, ens descobreix la tendència dels vestits de núvia amb esquenes obertes i els escots cada vegada més pronunciats. Continuem amb treballs de punta, pedreria i destaca la introducció del teixit crepè. Obertures i transparències en llocs insospitables. Les transparències no només van a l’esquena i l’escot o mànigues,( efecte tatuatge) també la transparència va cap a la zona de la cintura.

La María Fernández de Boutique la Novia, ressalta la tendència dels vestits de núvia amb escots i les transparències tattoo a l’esquena.  Les núvies continuen demanant vestits tipus princesa, però en general des de fa un temps la tendència d’esquenes amb escot, brodats i transparència tattoo està creixent.

La Pili García de Gala García Novias, destaca dos línies que son els vestits de núvia amb tall tipus princesa i el Boho Chic. Robes molt caigudes i lleugeres, molt tul i sobretot amb màniga o tirant. A l’escot paraula d’honor el desmarca el tirant o màniga que és el que prefereixen les núvies i marca moltíssim tendència.

Idees originals i elegants per a tots els estils i gustos, però si vols encertar, deixa’t assessorar per les millors professionals. Les trobaràs  totes a la Fira deNuvis de Lleida el 10 i 11 de novembre, on podràs contactar i veure tot el que tenen preparat per a tu per a que puguis brillar en el teu gran dia.

Pots endinsar-te entre totes aquestes tendències i textures a les nostres desfilades programades per dissabte dia 10 de novembre i diumenge dia 11 de novembre a les 11:45h i a les 17:15h,on  podràs descobrir les novetats gaudint de la música, bon ambient i degustacions.

Aconsegueix la teva entrada a www.denuvis.com i gaudeix preparant el teu gran dia!