Riu Joiers ens presenta a Denuvis aliances úniques, fetes a mà i amb or Fairmined


Dijous 08 a les 09:01

Ens agrada fer les coses de forma diferent, es per això que pensem que les aliances de matrimoni es poden fer d'una altra manera.

Per aquest motiu que totes les aliances estan fetes a mà de forma artesanal. A més a més utilitzem or Fairmined que es respectuós amb el medi ambient i s’integra en una cadena de subministrament ètica i justa.

Ens agrada treballar amb les parelles de nuvis, explorant la creativitat per aconseguir fer de les seves aliances una experiència única i personalitzada, fent realitat dissenys únics i especials. El límit està en la imaginació dels nuvis.

Utilitzem textures, gravats, i acabats diferents fent totes les aliances especials per cada parella.

Les aliances de matrimoni es poden fabricar en diferents metalls, però pensem que la durabilitat és un factor important i per aquest motiu les manufacturem amb or i en platí. El color de l'or és un factor determinant per l'aspecte final de les aliances pel que estem detectant una demanda creixent cap al us de l'or rosat. Amb els acabats especials, donem un efecte especial a les peces ampliant les possibilitats de variació.

Els  diamants en les aliances, encara que de petites dimensions, donen aquell tret únic i de qualitat i per tant recomanem diferenciar-les amb d'aquesta forma.

Riu Joiers estem orgullosos de ser la tercera generació de joiers, empresa fundada l'any 1934 a Lleida, extensa amb experiència i que ara hem canviat el model d'establiment comercial estàndard a un model d'atenció més personalitzat amb un despatx/showroom a Plaça Sant Joan, 10 5e-5a de Lleida.

www.riujoiers.com

Facebook:  https://www.facebook.com/alexriujoies/  @alexriu_joies

Instagram : https://www.instagram.com/alexriu_joies/