Noves Col·leccions-Desfilada Denuvis


Dimarts 20 a les 09:56

Les tendències en moda nupcial es van presentar a la fira Denuvis de Lleida de la mà de d'Alba Minguella-Costura d’autor, Booknovias, Boutique la Novia, Gala García Novias i Sastreria Lorenzo. Maquillatge: Sara Buira - Perruqueria: Hairstudio.

Segueix marcant tendència l’estil el boho chic, una núvia senzilla, amb teixits lleugers i amb complements originals. També esquenes obertes i escots amb efecte tattoo. No deixem de banda la núvia més romàntica amb vestits estil princesa. En el nuvi continua amb estil personalitzat i amb una àmplia gamma de possibilitats, elegant, casual, atrevit i amb detalls de color.

El que marcarà la diferència és saber triar el model que més s’ajusta al teu estil, per això és important deixar-te assessorar pels professionals que saben llegir el que estàs buscant i alhora et poden ajudar a brillar el dia del teu casament.

Et deixem amb alguns models de les noves col·leccions.Contacta a través del portal de proveïdors del Denuvis, concerta cita i t’assessoraran per al teu gran dia!

Alba Minguella-Costura d’autor

Booknovias

Boutique la Novia

 

Gala García Novias

 Sastreria Lorenzo