Masia Les Garrigues presenta a Denuvis el seu complex per a bodes i cerimònies civils


Divendres 26 a les 09:30

Com a novetat per aquesta temporada vinent a Masia les Garrigues, per  a les bodes i cerimònies civils dins del mateix complex, Masia les Garrigues ha aconseguit un nou servei que molt poques empreses del sector poden oferir a les terres de Lleida. Es pot gaudir d'una festa i celebració ideal en els seus jardins però, en cas de pluja, s’organitzen cerimònies en una sala interior “Sala Bayon” tancada però amb el mateix encant que els jardins.

A més, per al proper any esta previst convertir-nos en hotel dins de les mateixes  instal·lacions. Es tracta d’un hotel adaptat amb totes les comoditats per als nuvis i per tots els seus convidats. La parella protagonista del gran dia, te la oportunitat de gaudir de la seva suit nupcial per la seva estada romàntica.

Per als mes petits, les instal·lacions també estan molt ben adaptades, amb un gran “xiquiparc” condicionat, monitors al seu servei durant tota la seva celebració i sistemes de videovigilància amb pantalles a la discoteca Borgia, per a que grans i petits tinguin una bona experiència gaudint d’una festa engrescadora i d’aventura.

www.masialesgarrigues.com