Les desfilades del Saló DeNuvis apleguen centenars de visitants


Dimecres 29 a les 15:08

La 19a edició del saló DeNuvis, que se celebra fins demà al Pavelló 4 de la Fira de Lleida, ha acollit avui el seu plat fort: les desfilades de moda, amb un nombrós públic en cada sessió. Les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Booknovias, Boutique la Novia, Toni Barceló, Goumar i Sastreria Lorenzo han presentat les darreres novetats en vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina, en una sessió pel matí i una altra per la tarda. Abans de les desfilades s’han dut a terme degustacions de canapès i cocktails a càrrec de Caparrós celebracions i s’ha pogut gaudir en directe amb el grup Clàssica, música d’events.

Renata Eventos & Azafatas s’ha encarregat de la direcció de la passarel·la, mentre que la coreografia i les/els models ha anat a càrrec d’Ilusions Model Management. La directora d’aquesta empresa, Mari Sanfeliu, ha explicat que “en les defilades hi participen 10 models professionals, algunes d’elles amb una important projecció a Barcelona on treballem sovint; 6 models nois i 10 nenes que demà desfilaran amb vestits de comunió”. Pel que fa a la passarel·la, té forma de T, amb 16 metres de llarg i una impressionant imatge d’un palau il·luminat que presideix tota la passarel·la. Al llarg del recorregut hi ha canelobres i espelmes decoratives que donen un ambient més càlid i elegant a la composició.

De la seva banda, Renata Fernández, directora de Renata Eventos & Azafatas, ha volgut destacar la important tasca de l’equip de perruquers i de maquilladores que “sovint passen desapercebuts en les desfilades, però que realitzen una feina excel·lent per tal que l’esdeveniment sigui un èxit a nivell d’imatge”, ha dit. En aquesta ocasió la perruqueria ha anat a càrrec de Hairstudio i Sara Buira s’ha encarregat del maquillatge.

Els visitants del saló podran gaudir demà diumenge dia 12, a les 17.00 h, d’una nova desfilada de moda, que incorporarà també els vestits de comunió. A més, hi haurà l’actuació musicals d’Oui Music Oui Events (a les 12.30 h), demostracions de maquillatge i pentinats de núvia a càrrec d’Estètica Sara Buira i Hairstudio by Dani, l’exhibició de l’escola de ball Amaball (a les 19.30 h) i tastos, demostracions, degustacions i exhibicions de pentinats i maquillatges per a esdeveniments i de decoracions originals, entre d’altres.

Els expositors presents al DeNuvis fan més de 50 interessants promocions en serveis i productes entre els visitants del saló amb descomptes del 5 al 50% per contractar a la fira. Entre els premis que ofereixen hi ha regals dels complements de la núvia o el nuvi, ampliació de serveis al banquet, sortejos, degustacions, etc. També hi podran trobar xecs regal de diversos serveis fins a 300 €, sortejos de jocs de maletes, allotjaments per la nit de noces, estades en balneari o viatge a escollir entre Sri Lanka o un creuer pel Carib, entre molts altres. Com cada any, hi ha el gran sorteig DeNuvis, en què Fira de Lleida sorteja 1.000 euros (per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores) entre les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira.