La Seu Vella, també patrimoni del Saló DeNuvis


Dimecres 29 a les 15:08

L’artista lleidatà Antoni Uceda ha estat aquest migdia —juntament amb les desfilades— un dels pols d’atracció de la sessió matinal del saló DeNuvis. Uceda ha pintat a l’estand de Vithas Salud Beautyum una Seu Vella sobre un vestit que va utilitzar la darrera Miss Universe Lleida, Laura Millera. Amb el seu singular estil, conformat per taques i colors vius plasmats amb traços plens de força i alegria, Uceda ha completat l’esbós que ja va fer durant la cerimònia d’elecció de les 4 noies catalanes que posteriorment van concursar a la final estatal de Miss Universe Espanya.

La model lleidatana Vero Parrilla ha estat l’encarregada de portar el vestit sobre el qual ha treballat Uceda. La peça pintada s’exhibeix ara en un maniquí fins al tancament de la fira.

Precisament Vithas completarà l’acció artística —la primera d’aquest tipus que es fa a DeNuvis—  amb la presència al seu estand, diumenge a les 19.00 h, de Laura Millera, la jove lleidatana nomenada el passat 10 de setembre a Cambrils Miss Universe Lleida i que dues setmanes després va concursar a la final espanyola celebrada a Benalmádena.