Idees de maquillatge i pentinats per brillar en el dia de la teva boda


Dijous 13 a les 16:58

Si et cases, cal tenir en compte que tant el maquillatge com el pentinat et puguin ajudar a brillar en el teu gran dia. Una de les coses més importants és que la persona que t’assessora entengui el teu estil i a més et pugui aconsellar què et quedarà millor segons el teu color d’ulls, faccions i estil. Si vas com a convidada, o tens una festa, la imatge personal serà el que marcarà la diferència.

Us presentem algunes idees de maquillatge i pentinats que ens van proposar l’equip de Sara Buira i Hairstudio a Denuvis i que ens van enamorar!

Maquillatge

Estil natural o atrevit? Quin és el teu?  Cada núvia té el seu estil, per això no podem parlar de tendències en maquillatge nupcial, si no saber entendre què vol la núvia, destacar les qualitats que té i que es puguin transmetre a través d’un maquillatge adient per la ocasió. Boda de dia? de nit? Una celebració o un sopar especial per aquestes festes? L’esdeveniment també marcarà el maquillatge triat.

Uns dies abans de l’esdeveniment, també podem començar a cuidar-nos la pell amb moltes opcions de tractaments facials i trucs per estar radiant. A la fira Denuvis ens van presentar Magic Flash. Vols saber què és? Pregunta a l’equip de Sara Buira i et contaran el secrets per brillar el teu gran dia!

Pentinats

Pentinats, recollits, color...El pentinat de núvia és molt especial i únic. Què busques en el pentinat del teu dia? Vols destacar i que sigui atrevit i original? Ets una núvia més romàntica? I sobre tot, quin és el pentinat que potencia el teu estil? Tens moltes possibilitats i si et deixes aconsellar per professionals segur que trobaràs el millor pentinat per al teu gran dia.

La tendència que ens va presentar l’equip de Hairstudio a la passarel·la de Denuvis està  inspirat en els pentinats Mohawk o Mohicà. Vols saber com és?

Ens encanta!! T’imagines lluint-lo el dia de la teva boda, en una celebració o un sopar especial? Cuidar el cabell també és important per a que es vegi saludable i poder treballar-lo, així que si vols que t’aconsellin i et donin idees, pregunta a l’equip de Hairstudio.

Us deixem amb algunes imatges de la desfilada de Denuvis, on l’equip de professionals de maquillatge i perruqueria un any més van fer brillar la passarel·la. Gràcies!