Idees i contactes per donar el pas a DeNuvis


Dijous 24 a les 12:02

La Teresa i el Víctor ens van visitar a Denuvis. Feia temps que tenien la idea de casar-se i van sortir de la fira amb idees i contactes per donar el pas.

Ens fa molta il·lusió que Denuvis sigui un espai per a les parelles que serveix d’inspiració i que vulguin compartir aquesta felicitat amb amics i família amb una celebració. Aquests moments màgics, d’alegria, de compartir, de crear una experiència per recordar... Aquests moments son únics!

“Ens agrada tot el que tingui rodes i motor i de fet, a banda de la nostra feina, la nostra principal afició és fer rutes amb moto”.

Una parella autèntica, amants del motor, que van celebrar la boda al seu estil. Gràcies Víctor i Teresa per compartir-ho amb nosaltres!

 

Teresa: “Feia temps que teníem la idea de casar-nos i a través de la publicitat vam decidir anar a la fira Denuvis. Vam sortir de la fira amb la informació i idees suficient per acabar de donar el pas. És perfecte, passes un dia distret i pots tenir-ho tot sense tenir que sortir del recinte, que s'agraeix si no disposes de temps suficient com per anar diferents dies a diferents llocs. Vam contractar les aliances, el vestit de nuvi i el del pare del nuvi, el restaurant...Per això nosaltres recomanem als futurs nuvis que hi vagin, val la pena!

 

Ja ho sabeu! No hi podeu faltar a la propera edició de #denuvis el 9 i 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

Fins llavors, pots consultar els millors proveïdors