El premi de 1.000 € del saló deNuvis, per a una parella de Butsènit


Dijous 07 a les 11:40

Sara Sió i Gerard Pelegrí, parella resident a la partida de Butsènit (Lleida), han rebut un taló per valor de 1.000 € corresponent al sorteig efectuat en la darrera edició del saló De Nuvis (any 2018) entre totes les parelles que s’havien de casar i van contractar un servei durant la visita al certamen. Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha lliurat el xec.

 

La parella guanyadora va destinar l’import del premi, 1.000 €, al viatge de noces, que va tenir com a destinació Nova York i la Riviera Maya. A més del viatge, els guanyadors van adquirir el vestit del nuvi a una de les firmes expositores de la darrera edició del saló De Nuvis. Sara Sió i Gerard Pelegrí van visitar el certamen en dues ocasions, “l’any 2017 per curiositat i l’any 2018 per interès, per buscar i adquirir serveis per a la boda”. Ambdós coincideixen en que aquesta fira és un bon aparador del l’oferta per als nuvis i que “sens dubte el recomanarem als amics que es vulguin casar”.  

 

De cara a De Nuvis 2019, Fira de Lleida recorda que totes aquelles parelles inscrites a la pàgina web www.denuvis.com com a visitants del saló que es casin i que contractin algun servei al saló, podran optar a aquest sorteig de 1.000 €. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes per al casament o celebració entre tots els expositors presents a la fira. A més del sorteig de Fira de Lleida, una cinquantena d’expositors sortejaran o faran descomptes en serveis i productes entre els visitants del saló.

 

La pròxima edició del certamen tindrà lloc el 9 i 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. L’horari del saló De Nuvis anirà de les 10.30 a les 20.30 h.