El glamour de les passarel·les torna al saló deNuvis


Dijous 07 a les 07:59

Un total de 7 firmes de Lleida i Barcelona desfilaran en la 21a edició del saló De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments), certamen que obrirà les portes els dies 9 i 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. Els passis tindran lloc el dissabte, a les 11.45 h (vestits de núvia, nuvi, festa i madrina) i a les 19.00 h (vestits de núvia, nuvi i festa), i el diumenge, a les 11.45 h i a les 19.00 h (vestits de núvia, nuvi, festa i comunió). En total hi participaran 22 models (15 noies i 7 nois) i 10 models infantils, aquests últims per a vestits de comunió.

 

Protagonitzaran les desfilades les firmes Alba Minguella-Costura d’Autor, Booknovias, Boutique La Novia, Colada Barcelona, Gala García Novias, Marina Codina i Sastreria Lorenzo, les quals s’exhibiran les seves creacions i les principals tendències del sector. Els passis aniran precedits per sessions de música en viu i per demostracions de maquillatge, a càrrec de Sara Buira, i de perruqueria, a càrrec de Hairstudio, firmes que en el decurs de les desfilades mostraran les noves tendències per al 2020.

 

Alba Minguella-Costura d’Autor presentarà una innovadora col·lecció de vestits de núvia d’hivern que combinen elegància amb una senzillesa quasi minimalista. Vestits romàntics, amb un toc atrevit i, com diu la seva creadora, “amb essència jove”. Són peces de teixits molt llisos, amb algun brocat, utilització de blondes i crepé. Alba Minguella confecciona vestits de núvia de proximitat, personalitzats i poc tradicionals, amb teixits de molta caiguda i fluids, per tal de respectar la figura de la dona.

 

Quant a Booknovias, presentarà la col·lecció de núvia 2020 d’estil romàntic, bohemi i juvenil dels grups Rosa Clará i Pronovias. Peces amb esquenes molt escotades, vaporosos i lleugers, amb teixits de tul, de chantilly, que incorporen encaixos i detalls de pedreria. Igualment, s’hi podrà veure accessoris com ara rams de núvia i vels. Booknovias és un establiment especialitzat en el sector de la moda nupcial que ofereix una extensa varietat de vestits de núvia i festa, a més d'un assessorament personalitzat.

 

Boutique La Novia mostrarà les seves tres línies de vestits de núvia, de madrina i de comunió. En la col·lecció en vestits de núvia 2020 destaquen les peces ajustades, d’estil princesa, faldes en forma d’A, i ús de mikados, tuls, rasos i brodats amb pedreries d'alta qualitat. Els vestits de madrina combinen elegància, senzillesa i modernitat amb protagonisme dels encaixos, organdí, plumeti i gases. Finalment, els vestits de comunió van des dels més clàssics i romàntics als més moderns i senzills. Boutique La Novia compta amb una llarga experiència en el sector, convertint-se en el referent pel que fa a moda nupcial i de festa a Lleida i tota la província.

 

Pel que fa a Colada Barcelona, oferirà els seus vestits de núvia d’estil romàntic, bohemi, amb pinzellades vintage, gens clàssics. Presentarà peces úniques i vaporoses, amb gases, tuls i encaixos. També exhibirà complements florals, rams i tocats de flors preservats i de porcellana, polseres de flors o sabates, així com els vestits de dama d’honor i d’invitada de cintura baixa que triomfen actualment. Colada Barcelona és una singular botiga-taller, un espai que ofereix una àmplia selecció de vestits de núvia, així com originals tocats fets a mà.

 

La firma Gala García Novias presentarà vestits de núvia i festa molt atrevits, de les col·leccions de Rosa Clarà i Hannibal Laguna. Els vestits de núvia, molt femenins i vaporosos, de tall princesa, sirena o bohemi, incorporen tul cristall, plumeti i broché, amb cosos de pedreria. Els vestits de festa destaquen per l’ús de la seda i el disseny vaporós. Gala García Novias és una boutique situada a Lleida ciutat, amb 20 anys de trajectòria, especialitzada en l’assessorament de núvies i vestits de festa.

 

Marina Codina mostrarà la seva gamma de vestits de núvia d’estil romàntic amb un toc modern, amb línies senzilles i gens recarregades, sense grans volums. Hi trobem teixits d’organdí, seda natural, crepés i detalls de pedreria singular, amb preeminència dels colors blancs. Quant als vestits de convidats, exhibirà peces més aviat curtes, algunes amb estampats i colors atrevits (groc, cirera, verd petroli), que conviuen amb altres més clàssiques, negres i de tul amb transparències. Marina Codina és un atelier de moda artesanal especialitzat en vestits de festa i de núvia.

 

Sastreria Lorenzo advoca per la fusió entre el clàssic i el modern i presenta una col·lecció de vestits de cerimònia 2020 carregada de passió i vida, una línia on la lluminositat i la vitalitat emanen per cada un dels vestits que contenen teixits exclusius de llanes de qualitat, amb marques com Vitale Barberis Canonico, Reda, Lanificio Fili Cerruti, Marzotto, etc. A la Col·lecció 2020 presentaran teixits llisos, alegres i atrevits, amb estampats presents en els diferents models, que van des de la distinció del jaqué, a la màxima etiqueta del frac, passant per l’imprescindible esmòquing i finalment el vestit de festa com a peça clau. La moda, la qualitat i el servei personalitzat són els eixos d’una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència.

 

Els sectors representats

 

De Nuvis acull una àmplia oferta de les novetats relacionades amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de núvia i nuvi; espais per a celebracions; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; comunió i moda infantil; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i allotjaments; vestits de festa, i música i animació. El certamen obrirà dissabte i diumenge de 10.30 a 20.30 h.