DeNuvis: glamour, negoci i espectacle


Dilluns 11 a les 08:49

El saló De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments) tancarà avui les portes amb els objectius principals assolits: “hem superat les dues dècades de trajectòria mantenint una fira que funciona molt bé des del punt de vista del negoci, amb uns estands molt atractius gràcies a l’esforç dels expositors i amb una oferta d’espectacles, començant per les desfilades, que aporten un gran valor afegit al certamen”. El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha valorat d’aquesta manera la 21a edició del saló, que arriba avui a la darrera jornada amb la previsió de superar els 15.000 visitants i els 800 assistents a les quatre desfilades que s’hi desenvolupen aquest cap de setmana.

 

Oró ha destacat l’alt nivell de satisfacció dels expositors pels contactes fets (i també per les operacions que han tancat) i la voluntat general de les empreses de repetir l’any vinent. Quant als visitants, aquests han destacat el fet que es tracta d’una fira maca, pràctica i amb moltes activitats atractives. Sobre el fet que avui diumenge sigui jornada electoral, el director general ha comentat que “igual ens ha anat bé, perquè la gent de Lleida s’ha quedat aquí per votar i ha aprofitat per visitar el saló”. “És perfectament factible compaginar el vot matrimonial amb el vot electoral”, ha afegit en broma.

 

   De Nuvis té lloc al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb 80 empreses expositores de més de vint sectors diferents, tots ells relacionats amb l’organització d’esdeveniments, amb assessorament personalitzat i oferint les darreres novetats en el món de les bodes i les celebracions.

 

El saló és el marc d’una quarantena d’activitats, com ara desfilades, demostracions, exhibicions, sessions de màgia, degustacions, mini-concerts, còctels, tallers per fer detalls artesanals per als convidats, i sessions de DJ.

 

Cal recordar que les 4 desfilades del saló (vestits de núvia, nuvi, festa, madrina i comunió) han estat protagonitzades per les firmes Alba Minguella-Costura d’Autor, Booknovias, Boutique La Novia, Colada Barcelona, Gala García Novias, Marina Codina i Sastreria Lorenzo) amb maquillatge a càrrec de Sara Buira i perruqueria a càrrec de Hairstudio. En total hi participen 22 models (15 noies i 7 nois) i 10 models infantils, aquests últims per a vestits de comunió. El darrer passi  tindrà lloc aquest diumenge a les 19.00 h.