Allau de promocions, descomptes i sortejos al saló deNuvis


Dissabte 09 a les 10:11

La 21a edició del saló De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments) acollirà una trentena d’activitats promocionals (sortejos, promocions, descomptes especials i regals) adreçades als visitants que passin pel certamen i demanin informació i/o adquireixen algun producte o servei.

 

Entre les activitats promocionals destaquen descomptes en l’adquisició de productes i serveis  (vestits de núvia, viatges, espais de celebració, estètica, joieria, assegurances, packs de fotografia, perruqueria) que van del 5 al 20%; sortejos (de vestits de nuvi, accessoris per a núvies, escapades romàntiques, sessions de compromís o preboda, smartbox per a parelles, bata per a núvies, joc de maletes per valor de 318 €, vals per valor de 200 €); regals (joc de maletes, reportatges preboda, slideshows) o un concurs d’Instagram per guanyar sessions de spa i sopars romàntics.

 

Cal recordar també que Fira de Lleida organitza un sorteig especial de 1.000 € entre totes aquelles parelles inscrites a la pàgina web www.denuvis.com com a visitants del saló que es casin i que contractin algun servei al saló. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes per al casament o celebració entre tots els expositors presents a la fira.

 

La inauguració del saló De Nuvis tindrà lloc demà dissabte, dia 9 de novembre a les 12.00 h, al Pavelló 4 de Fira de Lleida, i anirà a càrrec de Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç, lndústria i Serveis de Lleida. L’horari del saló anirà de les 10.30 a les 20.30 h.