3 eines per organitzar el teu casament


Dimecres 20 a les 09:50

Confirmar la llista de convidats, formalitzar la documentació del casament civil o religiosa, consultes a proveïdors ... Són moltes tasques a tenir en compte i gestionar bé el teu temps et pot ajudar rebaixar el nivell d'estrès i a no deixar-te res. Existeixen moltíssimes aplicacions per a mòbil que et pots descarregar, algunes gratuïtes i altres en què has de pagar per desbloquejar alguns apartats o directament de pagament. Hi ha tantes que fins i tot et pots arribar a perdre amb les possibilitats, de manera que hauràs de saber triar segons el necessites solucionar. Però si ets de les persones que sempre van amb la memòria del mòbil justa, et proposem opcions senzilles i pràctiques o fins i tot romàntiques per organitzar tasques i així li dediquis més temps a gaudir del teu casament:

  • Agenda per organitzar el teu casament. Si ets una persona romàntica o creativa i t'agrada apuntar els detalls especials en una agenda, pots comprar una llibreta que t'agradi, amb els teus colors preferits i anar afegint les tasques, idees de casament, fotos de revistes, apuntar anècdotes, què vas sentir en provar-te el vestit, com et vas emocionar quan li vas demanar a la teva amiga que fos el teva dama d'honor o al teu amic que fos el teu testimoni ... pots dividir l'agenda en diferents apartats i si t'agraden les manualitats i t'animes, pots fer-la a l'estil scrapbook. Hi ha molts tutorials a youtube que t'ajudaran a crear una agenda per organitzar el teu casament i les tasques i a més tindràs un record preciós amb olor a tinta i ple d'emocions. 'Dóna-li curs a la teva creativitat! T'animes?
  • Plantilles d'Excel. És un programa molt conegut, però és possible que no hagis descobert encara les plantilles que tenen per a casaments. Des de portar un registre i confirmació dels convidats a plantilles per calcular pressupostos, entre moltes altres t'ajudaran a gestionar aquestes tasques d'una forma més senzilla i sense complicacions. Fàcil, directe i útil. Qui dóna més? https://templates.office.com/es-es/Boda
  • Trello és una eina utilitzada per moltes empreses organitzadores d'esdeveniments que ens dóna una visió global de l'estat de les tasques a través de panells molt senzills i visuals. Podem comprovar cada tasca, el temps que ens hem marcat per dur-la a terme i checklist. Per organitzar casaments màgics, és una aplicació que et farà de vaereta perfecta. Munta la teva boda sense deixar-te res! https://trello.com

 

Per a la tasca de contactar amb els proveïdors, et convidem a visitar DeNuvis, que es celebra el 9 i 10 de novembre de 2019 a Lleida i que compta amb una àmplia varietat dels millors proveïdors de fotografia i vídeo, restaurants, espais per a celebracions, càtering, vestits de núvia i vestits de nuvi, aliances i joies, agències de viatges, decoració i flors entre d'altres. Pots conèixer, contactar i reservar molts dels serveis en la pròpia fira amb el que podràs avançar molt en l'organització del teu casament, conèixer les tendències, novetats i promocions en un sol espai i en dos dies. Pots preparar la teva visita al Portal www.denuvis.com per consultar els proveïdors i agendar una trobada a la fira. Aconsegueix la teva invitació i gaudeix organitzant el teu enllaç amb les degustacions, sortejos, desfilades i sorpreses que descobriràs a la fira dels proveïdors del DeNuvis. Segueix-nos al nostre instagram @denuvis i t’avisarem quan obrim les inscripcions per a que puguis aconseguir la teva entrada. T'esperem!