Bases del sorteig

 • Fundació La Fira de Lleida
 • Adreça: Av. Tortosa, 2. 25005 Lleida
 • Telèfon: 973 70 50 00
 • NIF: G25024522

 

Poden participar al sorteig els visitants inscrits a la edició de l’any vigent del Saló DeNuvis. És condició necessària que els participants s’inscriguin com a visitants de la fira. La participació al sorteig implica l’acceptació d’aquestes normes.

Per participar s’han de seguir els següents passos:

 1. 1. Segueix la pàgina deDenuvis a Facebook i Instagram
 2. 2. Inscriu-te i vine a Denuvis!. Un cop inscrit, rebràs un correu amb la invitació. Porta la teva invitació i al entregar-la per accedir al recinte quedarà fet el teu registre pel sorteig automàticament. Vols aconseguir la teva entrada? Registra’t Inscriu-te aquí.

El diumenge a les 20.00 es farà el sorteig entre els visitants inscrits i registrats a la fira, excloent aquells que es puguin haver inscrit però que no hagin visitat Denuvis. El sorteig es farà a través d’un programa de sorteig aleatori i es comunicarà als guanyadors i a les xarxes durant la setmana següent de la fira.

 

La quantitat de mil euros. Aquests diners s’hauran de gastar en compres efectuades als expositors del Saló DeNuvis de l’edició pertinent. Aquest premi està subjecte a la retenció fiscal legalment aplicable.

 

 1. A. El sorteig se celebrarà el diumenge, últim dia de fira, a les 20:00de, al Pavelló 4, en acte públic.
 2. B. Amb el programa de suport informàtic de sorteig aleatori, s’extraurà un nom del registre de visitants a la fira Denuvis, que serà la persona guanyadora del sorteig.
 3. C. S’extrauran del registre de visitants un segon i un tercer visitant. En el cas de que no sigui possible contactar amb la persona titular de la primera extracció, es considerarà guanyadora del sorteig a la persona extreta del registre de visitants en segon lloc. En el cas de que tampoc sigui possible contactar amb el titular de la segona extracció del registre de visitants, es considerarà guanyador als titulars de la tercera extracció del registre de visitants. En el cas de que no sigui possible contactar amb el titulars de la tercera extracció del registre de visitants, el sorteig es considerarà desert.
 4. D. Fira de Lleida utilitzarà el registre de visitants que s’hagin inscrit a través de la inscripció del web de Denuvis i que hagin visitat la fira.
 5. E. Per a contactar amb les persones guanyadores, Fira de Lleida realitzarà un màxim de 10 trucades telefòniques als números de contacte que figurin al registre. Aquestes trucades es realitzaran durant els tres dies feiners següents al sorteig.

 

 1. A. Els guanyadors del sorteig hauran de presentar factures de serveis o productes contractats amb expositors del Saló DeNuvis de la edició pertinent i abans del dia 31 d’octubre de l’any següent. L’import de les factures haurà d’ésser superior o igual a mil euros (IVA inclòs).
 2. B. En cas de que l’import total de les factures presentades sigui inferior a mil euros (IVA inclòs), el premi serà l’import total de les factures presentades, i els guanyador del sorteig no tindran dret a la diferència fins als mil euros.
 3. C. L’import del premi està subjecte a la retenció fiscal legalment aplicable.
 4. D. Abans de fer efectiu el pagament, Fira de Lleida podrà comprovar amb els expositors les vendes realitzades.