Balls personalitzats per a les parelles que es casen

El president de la Cambra de Comerç, Joan Simó, inaugurarà demà 8 de novembre, a les 17.30 h, el saló De Nuvis

 

La 15a edició de la fira De Nuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) de Lleida, que tindrà lloc del 8 al 10 de novembre en el pavelló 4 de la Fira de Lleida, acollirà diferents exhibicions de balls de saló esportius i una master class que pretén donar consells fàcils a les parelles que es casen perquè puguin personalitzar el ball de nuvis.

 

Factoria D, que dirigeix la parella campiona d’Espanya i de Catalunya de balls de saló David Carrillo i Laia Bonet, organitza el divendres 8 de novembre, a les 19.30 h, una exhibició de balls esportius, amb quatre parelles de ballarins professionals de primer nivell, que adaptaran cançons d’estils diversos a coreografies nupcials. A més, la parella Carrillo-Bonet actuarà el dissabte i el diumenge al finalitzar la primera desfilada de moda, cap a les 18.00 h.

 

També hi haurà una master class de ball gratuïta (diumenge, a les 11.30 h, a la zona passarel·la), que anirà a càrrec de David Carrillo. En aquesta sessió, es donaran consells fàcils al futur matrimoni perquè personalitzi el seu ball de nuvis. Es tracta de triar la seva música preferida i crear una coreografia pròpia per tal de sorprendre els familiars i els convidats amb un únic i personalitzat ball de nuvis, ja sigui un clàssic vals o innovant amb salsa, rock, etc.

 

Factoria D imparteix classes de diferents disciplines del ball (balls de saló, hip hop, ball esportiu de competició, salsa, aeròbic llatí, ball infantil, etc). L’equip està compost per professionals del món del ball, dirigits per David Carrillo i Laia Benet. Aquests professionals també donen classes en centres educatius i socials de la demarcació de Lleida (escoles de ball, centres cívics, col·legis, associacions culturals, etc.). Factoria D acull Didance com a club de ball esportiu, on es prepara ballarines de diferents modalitats de ball esportiu.

 

Música per a cerimònies

El grup musical d’acompanyament per a esdeveniments Clàssica amenitzarà aquest cap de setmana l’estada de totes les parelles i dels visitants en general a De Nuvis. Quatre joves músics que toquen el violí, el violoncel, el piano i l’oboè, acompanyats d’una cantant, interpretaran diverses obres clàssiques que solen escoltar-se en els esdeveniments socials (com ara les marxes nupcials de Mendelssohn i Wagner, a més de peces de Bach, Händel, Pachelbel), així com creacions d’estil pop (Beatles), folk, rock i música de cinema, que s’adaptaran a l’estil clàssic.

 

Clàssica, grup especialitzat en música per a casaments religiosos i civils, cerimònies, festes de tot tipus i banquets, protagonitzen dissabte i diumenge al matí un seguit de miniconcerts al seu estand del saló De Nuvis i prologuen també els passis de moda que es fan cada tarda a la passarel·la del certamen (els concerts seran a les 17.15 i a les 19.30 h).

 

Inauguració del saló

El president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó, presidirà la inaugració oficial de De Nuvis, acte que tindrà lloc el divendres 8 de novembre, a les 17.30 h, a l’entrada del pavelló 4.

 

La 15a edició de la fira De Nuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) de Lleida tindrà lloc del 8 al 10 de novembre en el pavelló 4 de la Fira de Lleida, amb un total de 95 expositors pertanyents a una vintena de sectors. L’horari del saló De Nuvis anirà de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.

 

Print Friendly, PDF & Email