3, 2, 1… nuvis perfectes amb Nexus!

Comença la compta enrere per a la teva posada a punt, no deixis ni un minut per organitzar el teu Pla de Bellesa Pre-Boda. Visita l’estand de Clínica Nexus (nº463) a Fira DeNuvis per estar a l’última de totes les novetats en tractaments medicoestètics per a nuvis i núvies durant els dies 6,7 i 8 de novembre. Aconsegueix grans avantatges, descomptes i moltes sorpreses més!

 

Arriba un dia molt especial, una cita on totes les mirades estaran posades en vosaltres. Els vestits, les flors, el menjar, la música, els convidats… tot serà un gran record! Són moments de dedicació en l’organització de la vostra boda, però no us oblideu d’un factor tan important com ho és la vostra bellesa, ja que aquest dia heu de brillar com mai. Per aquesta raó, Clínica Nexus, el centre de referència en medicina estètica de Lleida, treballa en nous tractaments especialitzats per a nuvis i en l’organització de plans de bellesa pre-boda totalment personalitzats que presentaran, un any més, en la nova edició de Fira DeNuvis.

 

Per a totes les parelles que vulguin estar informades de les últimes novetats en medicina estètica, Clínica Nexus us convida a Fira Denuvis per a visitar el seu estand (nº463), durant els dies 6, 7 i 8, on rebreu un gran assessorament per part de tot el seu gran equip mèdic. Podeu passar a recollir les vostres entrades a Clínica Nexus, al carrer Segrià nº26-30 o passeig de Ronda nº74-76 (Lleida).

 

No us perdeu les grans avantatges que us ofereixen:

  • 1a visita gratuïta amb diagnòstic facial i/o corporal
  • Depilació làser: demostració gratuïta + 20% dte. en contractar un pack personalitzat
  • Circuits per a núvies i nuvis: 20% de dte.

 

Més informació: http://www.grupnexus.com

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email