Obre Cucalòcum de Primavera, el gran parc lúdic de Lleida per Setmana Santa

La 12a edició del Cucalòcum de Primavera ha obert les portes avui dilluns, dia 15 d’abril, i fins al 18 d’abril, al Pavelló 3 de Fira de Lleida, amb una vintena de propostes lúdico-esportives, des d’activitats físiques, esportives i purament de lleure a treballs manuals i accions de sensibilització.

Cucalòcum de Primavera es planteja com un espai de diversió i exercici físic per als infants d’1 a 12 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa i com una activitat per afavorir la conciliació familiar i laboral, sense renunciar a propostes de formació i de sensibilització.

Entre les activitats esportives i de caire físic que es desenvolupen dins del parc, podem citar l’hoquei, el minitennis, l’handbol, el futbol, el bàsquet, l’inflable, els llits elàstics, el giravolt, el carrussel, el circuit de psicomotricitat i el parc d’aventures.

Els infants també poden gaudir de malabars; jocs de circ i tradicionals; tallers de treballs manuals, de petits científics (de l’Associació Espanyola contra el Càncer) i de castells (amb els Castellers de Lleida). També poden participar en el concurs de dibuix, que organitza l’Associació Espanyola contra el Càncer. I per als més menuts, hi ha l’espai de la ludoteca destinada als nens i les nenes d’1 a 3 anys.

L’horari del saló va de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. El preu de l’entrada és de 2 € (adult) i de 3 € (infantil).