Els infants són enxanetes per un dia al Cucalòcum

Taller teoricopràctic dels Castellers de Lleida

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, visita aquest matí el Parc de la Infància i la Joventut de Lleida

Els Castellers de Lleida són presents amb un estand al Cucalòcum-Cucaesport, certàmens que tenen lloc fins al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida. L’entitat ha instal·lat un inflable casteller, una atracció de grans dimensions, en què es representa un castell de gran alçada, per tal que els infants puguin gaudir d’allò més fent salts i tombarelles i arribar al capdamunt de la construcció per fer l’aleta.

A banda de l’inflable, els visitants hi troben jocs de taula, d’enginy casteller i dibuixos per pintar. També s’hi duen a terme tallers teoricopràctics sobre el món dels castellers el 31 de desembre a les 11.30 h, el 3 de gener a les 18 h i el 4 de gener a les 11.30 h. En aquesta darrera activitat, d’una durada d’una hora, amb l’ajuda de diferents membres de la colla castellera, els participants experimenten la sensació de ser castellers i enxanetes per un dia, atès que posen els dos peus sobre les espatlles d’un membre de la colla castellera i, un cop coronat el pilar, aixequen el braç i fan l’aleta.

D’altra banda, els Castellers de Lleida també informen sobre els horaris dels tres assaigs setmanals (els dilluns, els dimecres i els divendres) i sobre totes les activitats i les actuacions que duen a terme durant tot l’any.

Visita del paer en cap
L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat del director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha visitat aquest matí el saló Cucalòcum-Cucaesport. Durant el passeig pel parc, el paer en cap ha saludat i ha conversat amb diferents pares i mares i els seus fills i també ha compartit una estona amb els monitors i els organitzadors de cadascuna de la cinquantena d’activitats que s’hi duen a terme.

La 28a edició de Cucalòcum (Parc de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 13a edició de Cucaesport tenen lloc del 27 de desembre al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb 50 activitats lúdiques, esportives, formatives, solidàries i de sensibilització social. L’horari del saló va de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. El dia 1 de gener el recinte romandrà tancat.