Diversió i conciliació familiar i laboral amb Cucalòcum de Primavera

Obre les portes demà dilluns al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb una vintena d’activitats esportives, de lleure i de sensibilització

 

 

L’11a edició de Cucalòcum de Primavera obre les portes demà dilluns, i fins al 29 de març, al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb una vintena de propostes, des d’activitats físiques, esportives i purament de lleure a manualitats i accions de sensibilització.

Cucalòcum de Primavera es planteja com un espai de diversió i exercici físic per als infants d’1 a 12 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa i com una activitat per afavorir la conciliació familiar i laboral, sense renunciar a propostes de formació i de sensibilització.

Entre les activitats esportives i de caire físic, que tindran un lloc destacat dins del parc, podem citar el bàsquet, el futbol, el handbol, els inflables, el korfbal, els llits elàstics, el parc de psicomotricitat i el patinatge.

L’horari del saló anirà de les 10.00 a les 14.00 h i de les 16.00 a les 20.00 h. El preu de l’entrada és de 2 € (adult) i de 3 € (infantil).