Agroptima presenta a Eurofruit la nova funcionalitat de multiusuari

Amb aquesta nova funcionalitat es respon a la necessitat de tenir diferents nivells d’accés a l’aplicació segons a les diferents tasques que es realitzen en una explotació agrícola.

 

BARCELONA, 29 de Juny de 2017. Agroptima, l’aplicació mòbil per realitzar el Quadern de Camp i gestionar explotacions agrícoles des d’un mòbil o tablet, està tenint un èxit indubtable entre els agricultors professionals i, en menys de dos anys des que es va fundar la companyia, compta amb més de 1.000 clients a tot Espanya i amb més de 300.000 hectàrees gestionades.

La nova funcionalitat que presenta Agroptima a Eurofruit – Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida és el Mòdul Multiusuari. Amb aquesta nova funcionalitat, els agricultors podran crear accessos personalitzats i restringits a Agroptima per als teus treballadors amb diferents nivells d’accés.

El primer nivell d’accés disponible a partir del mes de juny és el de “Només accés a l’APP”. Aquest permís permet que el treballador accedeixi només des de l’APP amb el seu email i contrasenya i pugui veure i anotar les tasques en què hagi participat. D’aquesta manera, no podrà accedir al Compte web ni al Mòdul de Costos.

Aquest llançament respon a la necessitat que els nostres clients han mostrat perquè els seus treballadors puguin anotar les seves pròpies activitats cadascun amb el mateix compte però sense tenir accés a dades de sensibles de configuració o a dades de control de costos. D’aquesta manera, al moment es reben en un mateix compte totes les feines dels diferents usuaris i es pot restringir l’accés a dades privades.

Amb aquestes novetats, Agroptima posa a l’abast dels agricultors una eina que els permet portar el control agronòmic i de costos de totes les seves operacions des del camp, tenir dades sincronitzades al moment des de diferents perfils i accedir-hi des de qualsevol lloc i maximitzar els seus beneficis.

Sobre Agroptima
Agroptima es va crear el 2014 amb la visió de fer l’agricultura més competitiva gràcies a l’accés senzill a la tecnologia i a l’obtenció de dades. Fundada per agricultors i enginyers, la seva missió és proporcionar una eina que permeti a l’agricultor controlar la seva explotació de forma fàcil i eficient. Agroptima acumula més de 60.000 descàrregues, ha guanyat més de 10 premis d’innovació i ha format un equip de més de 20 professionals al servei de l’agricultor.

 

Més informació:
www.agroptima.com
Facebook: https://www.facebook.com/agroptima
Twitter: https://twitter.com/agroptima

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.