“L’èxit és en nosaltres mateixos”

L’actor, empresari i coach de la sèrie “Merlí” de TV3, Isaac Alcayde imparteix una conferència al saló F&T

 

Isaac Alcayde, actor i pedagog teatral, empresari i coach de la sèrie “Merlí” de TV3, ha impartit avui en el marc de l’11a edició de la Fira de Formació i Treball “F&T”, saló que se celebra del 20 al 22 d’abril al pavelló 4 de Fira de Lleida, la conferència “Entrena’t per al canvi i descobreix el teu camí”, en què ha demostrat al públic que “l’èxit és en nosaltres mateixos, només cal descobrir les nostres habilitats per tal que ens desenvolupem professionalment amb plenitud”.

Alcayde ha posat com a exemple la seva pròpia lluita personal per demostrar que “cal entrenar-se constantment per afrontar els reptes i les pors que ens limiten, superar la rutina i d’aquesta manera, evolucionar com a persona i definir l’objectiu professional”.

Per això, proposa “lluitar cada dia per descobrir-se un mateix, saber el que ens motiva, creuar diferents portes i arribar a trobar el camí professional de cadascun, però sense deixar de mirar cap al futur”.

Isaac Alcayde porta 14 anys com a intèrpret en més de 30 espectacles teatrals. En televisió, ha treballat vuit temporades a la sèrie “El cor de la ciutat” i ha col·laborat en “La Riera”, ambdues de TV3. En el cinema ha treballat amb directors com Alejandro González Iñarritu o Manuel Huerga.

Presentacions per a demà dissabte
La sala de presentacions del pavelló 3 de Fira de Lleida acollirà demà les xerrades “Treballar a Europa, coneix la xarxa Eues”, “Odisseu: projecte per al retorn i la inserció laboral de joves a les zones rurals”, “La resistència és inútil, la intel·ligència artificial està arribant”, “Treballar a la neu”, “El treball per projectes a la FP. Oferta formativa 2017-2018” i “De la Formació Professional al món laboral: experiències amb nom”.