Recta final del Cucalòcum de Primavera amb la previsió de superar els 8.000 visitants

La 10a edició del Cucalòcum Primavera assoleix avui la darrera jornada amb la previsió de superar els 8.000 visitants, “les xifres previstes”, segons el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró. Segons Oró, el parc ha acomplert els objectius previstos, “posar a l’abast dels infants un instrument de lleure, d’aprenentatge i de socialització a través de l’esport; promoure la sensibilització sobre temes socials com l’alimentació sana i la lluita contra el càncer, i afavorir la conciliació laboral i familiar”.

Segons les mares, pares i altres adults acompanyants que han passat avui per Cucalòcum, les principals raons per visitar el parc han estat “posar a l’abast dels infants activitats divertides i entretingudes durant unes hores”, “sortir de casa perquè els nens trenquin la rutina i estiguin entretinguts”, “trobar un lloc per quedar amb amiguets per fer activitats” i “practicar activitats o esports que no poden fer quotidianament”.

Cucalòcum Primavera, que té lloc del 10 al 13 d’abril al Pavelló 3 de Fira de Lleida, acull 17 activitats lúdico-esportives, des d’activitats físiques, esportives i purament de lleure a manualitats i accions de sensibilització. Cal destacar propostes com el parc de psicomotricitat, tennis taula, hoquei, bàsquet, inflables, taller de treballs manuals, patinatge, korfbal, ludoteca, llits elàstics, giravolt, jocs tradicionals, dino-bus, concurs de dibuix, etc. L’horari del saló és de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores.