Agroseguro patrocina la Fira de Sant Miquel i el Saló Eurofruit de Lleida

Oró diu en que el suport de la companyia demostra la implicació i la confiança dels principals agents del sector en els dos salons agraris

Agroseguro i Fira de Lleida han signat un acord pel qual la companyia asseguradora patrocinarà diversos elements promocionals de la Fira de Sant Miquel i Eurofruit. L’acord ha estat signat per Francisco Javier Joana, director territorial d’Agroseguro a Catalunya, i per Oriol Oró, director general de Fira de Lleida. Cal recordar que la 70a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 39a edició d’Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) tindran lloc del 26 al 29 de setembre d’enguany.

En virtut de l’acord, Agroseguro patrocina en exclusiva el cartell de la Fira Agrària Sant Miquel i Eurofruit i les invitacions en paper i digitals. De la seva banda, Fira de Lleida inclourà la imatge d’Agroseguro i enllaços al web de la companyia en diferents formats promocionals tant físics com digitals dels esmentats salons.

Javier Joana ha afirmat que la col·laboració entre Agroseguro i Fira de Lleida, que es va iniciar l’any 1992, “suposa la presència en un esdeveniment firal molt important que ens aporta contacte directe amb els professionals del camp” i comporta “una acció d’imatge i alhora útil per donar suport a la pagesia i a la Fira de Lleida, més que no pas una tasca comercial directa”. Segons Joana, “es tracta de treballar amb sinèrgies, la Fira en aporta nom i nosaltres aportem nom a la Fira, de manera que tots hi sortim guanyant”.

De la seva banda, Oro ha valorat molt positivament “aquest suport sostingut a la Fira de Sant Miquel i a tot el món agrari per part d’un actor rellevant del sector, que ens dona una visibilitat i un prestigi remarcables”. Oró incideix en que el suport d’Agroseguro demostra la implicació i la confiança dels principals agents del sector en la Fira de Sant Miquel i Eurofruit.

Agroseguro (Agrupació Espanyola d’Entitats Asseguradores de les Assegurances Agràries Combinades) s’encarrega de la gestió de les assegurances agràries per compte i en nom de les entitats asseguradores que formen part del pool de coassegurança.