Tanca Lleida Ocasió amb 130 vehicles venuts i plena satisfacció per part dels expositors

El volum de negoci d’aquesta 27a edició del saló assoleix els 258.000 euros

Lleida Ocasió (Saló del Vehicle d’Ocasió) ha tancat avui les portes amb 130 vehicles venuts i un volum aproximat de negoci de 2.580.000 euros, el que suposa un increment del 11,2% respecte als 116 cotxes venuts en l’edició del 2023. La xifra d’unitats venudes fa referència s les 17.00 h, moment en que s’han recollit les enquestes als expositors.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha destacat que tots els expositors han mostrat una “plena satisfacció” respecte als resultats comercials d’aquesta edició i tots, excepte un, han confirmat que repetiran l’any 2025. Respecte als vehicles venuts, han repuntat lleugerament els vehicles electrificats, tot i que en aquest àmbit persisteix encara un certa incertesa per part dels compradors respecte a la tipologia de model a escollir.

Cal recordar que Lleida Ocasió ha tingut lloc de l’1 al 3 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida i a la Zona Exterior del recinte firal amb 30 expositors i una oferta de 550 vehicles de tots els tipus i preus. L’oferta del saló ha inclòs vehicles d’ocasió i km 0 de primeres marques, a més d’autocaravanes, recanvis i complements, procedents de Lleida ciutat (75%), de la resta de la demarcació (18%) i de la resta de l’Estat (7%).

El visitants ha trobat a Lleida Ocasió una àmplia tipologia de vehicles, des d’utilitaris a cotxes d’alta gamma, passant per 4×4 i vehicles industrials (furgonetes), i pel que fa al tipus d’energia s’han exposat vehicles de benzina, dièsel, híbrids, híbrids endollables i elèctrics. El saló està organitzat per Fira de Lleida.