Acord Fira de Lleida – Accor Hotels per promoure l’activitat firal a la ciutat

La cadena ofereix condicions avantatjoses a expositors i visitants i aporta una partida econòmica en qualitat de patrocinador de la Fira

Fira de Lleida i Accor Hotels (Ibis Hotels, Ibis Budget i Ibis Styles) han signat un conveni de col·laboració destinat a promocionar els salons lleidatans. L’acord estableix que Accor Hotels aportarà a Fira de Lleida una partida econòmica en qualitat de patrocinador d’hoteleria de Fira de Lleida i oferirà condicions avantatjoses als expositors i als visitants dels salons que es facin a la ciutat de Lleida. Així, s’estableix un descompte del 10% per als expositors i promocions per als visitants, i Ibis Hoteles posaran a disposició dels clients invitacions de totes les fires organitzades per Fira de Lleida. L’acord ha estat formalitzat pel director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, i per Carlos Folgado, director d’Hoteles Ibis a Lleida.

La Institució firal, de la seva banda, comunicarà a expositors i visitants l’oferta hotelera a cada fira organitzada directament per Fira de Lleida, farà difusió d’Ibis Hoteles en els seus suports promocionals, informarà del patrocini en les notícies i en les xarxes socials de Fira de Lleida, i publicarà cinc newsletters informant sobre les novetats, les ofertes i les promocions d’Ibis Hoteles.  

Oriol Oró ha afirmat que “el conveni s’adreça a facilitar la presència de visitants de l’Estat i de l’estranger a les fires organitzades per Fira de Lleida, i especialment als grans salons com Sant Miquel-Eurofruit i Municipàlia-Innocamping” i ha afegit que “l’entitat firal agraeix la col·laboració del sector de l’hoteleria, en aquest cas d’Accor Hotels, per atreure públic d’altres contrades”.

De la seva banda Carlos Folgado, director d’Hoteles Ibis a Lleida, ha explicat que aquesta col·laboració “és un win to win i resulta molt interessant per a ambdues societats, donat que rebem molts client de Fira de Lleida, que de la seva banda necessita establiments com els nostres per acollir els visitants de fora”. Folgado ha remarcat que salons com la Fira de Sant Miquel o Municipàlia “atreuen moltíssims visitants, fins al punt que suposen un 100% d’ocupació”.

El conveni té la vigència d’un any, de l’1 de gener al 31 de desembre de 2023. Fira de Lleida orienta la seva activitat, entre d’altres, a la dinamització econòmica de Lleida, i el fet de facilitar l’allotjament als nombrosos expositors i visitants que prenen part en els salons que organitza la Institució firal contribueix a assolir aquest objectiu. Cal recordar que l’ocupació hotelera constitueix un dels elements més importants de l’impacte que les grans fires tenen sobre l’economia del territori.