LleidaOcasió obre amb 557 vehicles que van dels 5.450 als 70.900 €

Ofereix cotxes urbans, utilitaris, compactes, berlines, monovolums, SUV, 4×4, esportius, vehicles industrials, motos i autocaravanes, en les modalitats de benzina, dièsel, híbrids i elèctrics

La 24a edició de LleidaOcasió ha obert les portes avui amb una oferta de 557 vehicles amb un preu que va dels 5.450 d’un Ibiza TDI Sport dièsel als 70.900 € d’un Audi Q8 Black Line 3.0 TDI Quattro, un SUV coupé híbrid. Entre el ventall de vehicles —de benzina, dièsel, híbrids i elèctrics— que el visitant pot trobar al certamen destaquen cotxes urbans, utilitaris, compactes, berlines, monovolums, SUV, totterrenys, esportius, vehicles industrials, motos i autocaravanes.

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida té lloc entre divendres i diumenge amb una ocupació del 100% de la superfície d’exposició i amb l’aplicació a Lleida, per primer cop, d’un sistema de control sanitari d’Intel·ligència Artificial per garantir la seguretat de visitants, expositors i organitzadors.

Jaume Saltó, president de la Comissió Delegada de Fira de Lleida i de la Cambra de Comerç de Lleida, ha recordat que aquesta és la primera fira presencial celebrada a Lleida en el darrer any i mig, i ha destacat que l’activitat firal és un motor important per a l’economia lleidatana. Mario Pinilla, president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, ha dit que LleidaOcasió pot suposar “el punt de partida” després d’un llarg període “en el que ha estat tot parat i ha caigut molt la venda de vehicle per la manca de mobilitat”.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha incidit en el bon funcionament del nou sistema de vigilància basat en una xarxa de càmeres distribuïdes per tot el recinte que permet, en tot moment i en temps real, amb un software d’Intel·ligència Artificial, controlar l’aforament total del recinte i de cada pavelló, l’ús de mascareta, la temperatura i la distància, de manera que qualsevol incidència pot ser corregida al moment.

LleidaOcasió es desenvolupa als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida amb 32 expositors, 2 més que en l’anterior edició. Amb una superfície de 6.400 m2 nets, la mostra inclou vehicles de primeres marques totalment revisats i amb garantia, amb facilitats de finançament, i en molts casos de Km 0 o semi-nous.

L’horari va de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. L’accés és gratuït tot i que és necessari registrar-se prèviament o a l’entrada del recinte.