Conveni de col·laboració entre Fira de Lleida i el Banc de Recursos

La Fundació Fira de Lleida i la Fundació Banc de Recursos han formalitzat un conveni de col·laboració destinat a portar a terme accions de sensibilització social en el marc de la Fira de Sant Miquel. El virtut de l’acord, la Fundació Banc de Recursos podrà promocionar a la Fira de Lleida les activitats solidàries lligades al sector agrari que desenvolupa.

Concretament, l’acord s’adreça a promoure la col·laboració d’empreses i institucions vinculades al sector agrari en projectes de cooperació agrícola en els països de l’hemisferi sud, i més concretament, en els països on el Banc de Recursos porta a terme projectes de desenvolupament local agrari.

Han signat el conveni Oriol Oró, director general de la Fundació Fira de Lleida, i Jesús Lanao, director de la Fundació Banc de Recursos.

El Banc de Recursos és una fundació sense ànim de lucre que recull excedents materials d’empreses i particulars i els envia a països i col.lectius necessitats. L’objectiu és redistribuir els recursos existents de forma més justa, enfortir les xarxes solidàries (voluntaris, organitzacions no governamentals, informació mútua, etc.) i conscienciar els ciutadans de la necessitat d’un ús més racional i responsable dels béns materials basat en un consumisme més racional i el reaprofitament).