Acord entre Fira de Lleida i Ekke per promoure l’esport

Fira de Lleida i el Gimnàs Ekke han signat un acord destinat genèricament a promoure l’esport saludable entre els lleidatans i lleidatanes i, més concretament, a potenciar la pràctica esportiva en el marc dels salons organitzats per la Institució firal lleidatana. Ekke organitzarà en aquests certàmens tallers i activitats esportives adreçades bàsicament a fomentar l’exercici físic i explicar-ne els beneficis. A més, Ekke organitzarà una pedalada popular en el marc del saló Lleida Bike. D’altra banda, Ekke farà difusió dels salons organitzats per Fira de Lleida entre els seus clients.

El conveni, que té una vigència d’un any, respon a la política de Fira de Lleida d’obrir-se a la ciutat mitjançant la col·laboració amb empreses, entitats i associacions del municipi, sempre amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat econòmica del territori o de desenvolupar alguna tasca social.

Igualment, Ekke referma amb aquest acord el seu compromís social, concretat en la posada en marxa d’accions per combatre l’obesitat infantil i per incentivar l’esport entre els adults. L’estratègia del gimnàs lleidatà se centra en l’organització d’activitats esportives i lúdiques de diferents tipus destinades a que els participants adquireixin hàbits saludables.

L’acord ha estat signat per Josep Castarlenas, director del Gimnàs Ekke, i Oriol Oró, director general de Fira de Lleida.