Lleida Bike proposa una pedalada per l’Horta de Lleida

L’activitat tindrà lloc el diumenge, dia 25, i consistirà en una sortida lúdica per fer exercici i conèixer els camins de l’Horta de Lleida

leida Bike, saló que tindrà lloc els dies 24 i 25 de març, tindrà com a activitat estrella la 1a Pedalada popular Lleida Bike-Ekke, activitat adreçada a totes les persones amb BTT que vulguin portar a terme una sortida agradable tot fent exercici i coneixent els camins de l’Horta de Lleida. L’esdeveniment esportiu es farà el diumenge, dia 25, i és organitzat per Fira de Lleida i Ekke.

La sortida tindrà lloc a les 10 h des de l’exterior del pavelló 4 de Fira de Lleida. El recorregut és d’aproximadament 11 quilòmetres i transcorrerà pels camins de l’Horta de Lleida fins arribar als Aiguamolls de Rufea. En aquest punt, els participants que vulguin podran esmorzar un entrepà, una pasta i suc per només 3 euros, que es destinaran al Col·lectiu d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. Després de recuperar forces, els ciclistes tornaran al recinte firal, on se sortejaran diferents regals entre els participants, com ara dues bicicletes, un cap de setmana en una casa rural, complements per a la bici, etc.

La inscripció es podrà formalitzar a la recepció de l’Ekke o al correu [email protected], mentre que la recollida de dorsals es podrà fer el mateix dia de l’activitat al pavelló 4 de Fira de Lleida.

La segona edició de Lleida Bike, fira dedicada al món de la bicicleta, se celebrarà els dies 24 i 25 de març al pavelló 4 de Fira de Lleida juntament amb la 5a edició de Lleida Moto.

Fira de Lleida i el Gimnàs Ekke van signar el passat 29 de febrer un acord destinat genèricament a promoure l’esport saludable entre els lleidatans i lleidatanes i, més concretament, a potenciar la pràctica esportiva en el marc dels salons organitzats per la Institució firal lleidatana. Ekke organitzarà en aquests certàmens tallers i activitats esportives adreçades a fomentar l’exercici físic i explicar-ne els beneficis.