Ampliació dels terminis del Premi del Llibre Agrari de la Fira de Sant Miquel

La data de lliurament del Premi del Llibre Agrari i el Premi de l’Article Tècnic Agrari serà el 24 de juliol i el període de publicació dels treballs que poden concórrer s’allarga fins al 30 de juny

Fira de Lleida ha ampliat el termini de lliurament del 49è Premi del Llibre Agrari i el 5è Premi de l’Article Tècnic Agrari fins al 24 de juliol (inicialment la data límit era el 19 de juny) degut a les especials circumstàncies provocades per l’epidèmia del COVID-19. Igualment, s’amplia fins al 30 de juny el període de publicació dels treballs que poden concórrer a ambdós guardons (originalment era el 31 de maig). La Institució firal lleidatana ha pres aquesta decisió en considerar que la crisi sanitària ha alentit tots els processos relacionats amb la publicació de material bibliogràfic i, en aquest cas concret, és aconsellable flexibilitzar les dates de publicació i de lliurament.

Cal recordar que el 49è Premi del Llibre Agrari i el 5è Premi de l’Article Tècnic Agrari, guardons dotats amb 4.000 €, estan organitzats en el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit. El premi atorgat al guanyador de la convocatòria del Llibre Agrari serà de 3.000 euros i de 1.000 euros el de l’Article Tècnic.

Els dos guardons tenen l’objectiu de reconèixer les obres o els articles publicats en format imprès o digital que suposin una aportació remarcable dins el sector agroalimentari o l’àmbit rural i, alhora, estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada als sectors esmentats.

La 66a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 35a edició d’Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) tindran lloc del 24 al 27 de setembre.