Diumenge en família amb la pedalada per l’Horta de Lleida

Fira de Lleida acull el pròxim 25 de març la 1a Pedalada popular Lleida Bike-Ekke, una sortida lúdica i solidària que recorrerà 11 quilòmetres

Coincidint amb la celebració de Lleida Bike, saló que tindrà lloc els dies 24 i 25 de març en el pavelló 4 de Fira de Lleida, el pròxim diumenge dia 25 es disputarà la 1a Pedalada popular Lleida Bike-Ekke, activitat adreçada als aficionats a la BTT, especialment a les famílies, que transcorrerà pels camins de l’Horta de Lleida.

Durant l’acte de presentació de la prova, celebrat aquest matí, el director d’Ekke, Josep Castarlenas, ha afirmat que “l’objectiu és aplegar el màxim de gent amant del món de la BTT perquè gaudeixi d’un dia d’oci acompanyat de la família”. Castarlenas ha recordat que la prova té un caire solidari —els beneficis es destinaran al Col·lectiu d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran— i que és el quart any consecutiu que el gimnàs organitza aquest esdeveniment i el primer “que s’obre a la ciutadania en general, ja que fins ara estava reservat als nostres socis”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, s’ha felicitat per “aquesta nova activitat familiar que se celebra a la ciutat de Lleida” i ha animat els ciutadans a “agafar la bici i el casc per afegir-se a una prova que complementa Lleida Bike, LleidaMoto i Lleida Tuning”.

La sortida de la 1a Pedalada popular Lleida Bike-Ekke tindrà lloc a les 10 h des de l’exterior del pavelló 4 de Fira de Lleida. El recorregut és d’aproximadament 11 quilòmetres i transcorrerà pels camins de l’Horta de Lleida fins arribar als Aiguamolls de Rufea. En aquest punt, els participants que vulguin podran esmorzar un entrepà, una pasta i suc per només 3 euros, que es destinaran al Col·lectiu d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. Després de recuperar forces, els ciclistes tornaran al recinte firal, on se sortejaran diferents regals entre els participants, com ara dues bicicletes, un cap de setmana en una casa rural, complements per a la bici, etc.

La inscripció es podrà formalitzar a la recepció d’Ekke o al correu [email protected], o el mateix dia de la prova al punt de sortida, davant del pavelló 4 de Fira de Lleida.