El Tren dels Llacs “arriba” a París

El saló Lleida Expo Tren es promocionarà aquesta setmana a França amb una maqueta de 16 metres de llargada del Tren dels Llacs 

La pròxima edició del saló Lleida Expo Tren, saló que obrirà les portes el 23 i 24 de març de 2013 a la Fira de Lleida, es promocionarà a França amb una maqueta del Tren dels Llacs que serà exposada aquesta setmana a la fira Rail Expo de París. La maqueta de Jordi Auqué, de 16 metres de llargada i feta a escala 1:87, reproduirà amb tot detall alguns dels paratges i estacions que travessa el popular tren turístic lleidatà. L’objectiu de la iniciativa és captar visitants i expositors per a Lleida Expo Tren.

L’espectacular reproducció del tren turístic que enllaça Lleida amb la Pobla de Segur s’exposarà en un estand de 16 × 3 metres. L’acció promocional, organitzada per la revista Más Tren i per Fira de Lleida, es completarà amb l’edició de fulletons en francès en la que es donarà a conèixer el saló lleidatà.

Raül Valls, organitzador de Lleida Expo Tren, considera que “Lleida Expo Tren ha fet de Lleida un punt de referència estatal en l’àmbit de les fires de maquetisme ferroviari, i accions com aquesta de París posen la fira lleidatana en el mapa internacional de les fires d’aquest sector”.

Rail Expo es desenvoluparà els dies 23, 24 i 25 a Pontoise, a 30 minuts del centre de París. Amb un registre de 20.000 visitants i un espai de 6.000 m² dedicat exclusivament al món del tren, Rail Expo és la trobada dedicada a l’oci i al modelisme ferroviaris més important de les que se celebren a França. La fira consta de dos apartats: el d’oci, amb l’exposició de tot tipus de maquetes de clubs i particulars, i el comercial, amb la presència de fabricants, distribuïdors i premsa especialitzada.

L’acció a França ha estat posible gràcies a un acord de col·laboració entre la revista Más Tren, organitzadora de la fira Lleida Expo Tren, i Traverses des Secondaries, entitat organitzadora de Rail Expo.

Més informació: Raül Valls — tel. 637 52 67 00