Fira de Lleida acull una nova edició de la Matinal Motard

Esmorzar i Raid Moto Turístic per carreteres secundàries de les comarques de Lleida

La 6a Matinal Motard de Lleida tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de març a l’explanada de davant del pavelló 4 del recinte firal lleidatà. La jornada, que és organitzada per Fira de Lleida conjuntament amb l’Associació de Motoristes Terraferma (ADMT), constarà d’un esmorzar i un Raid Moto Turístic. El raid de 150 quilòmetres (la ruta exacta del qual no es desvetllarà fins abans de la sortida), apte per a tots els nivells, transcorrerà per diversos municipis del Segrià i de les Garrigues.

L’objectiu de la iniciativa, que coincideix amb l’inici de la “temporada” de sortides de motoristes, és donar suport al sector i promocionar el territori amb una sortida que permetrà donar a conèixer als participants algunes de les contrades i pobles d’aquestes dues comarques de la plana lleidatana.

La concentració de motoristes, que segons les previsions dels organitzadors podria reunir un miler de participants, s’iniciarà amb un esmorzar gratuït per a tothom que es desplaci al recinte de Fira de Lleida en moto, ja sigui pilot o acompanyant. L’àpat començarà a les 9.00 h.

Durant l’esmorzar es lliurarà als participants de la ruta turística mapes i roadbooks del raid amb els punts de pas que s’han d’anar assolint, als quals es podrà arribar per la carretera que es vulgui i rodant amb els companys que hom elegeixi. Posteriorment es desenvoluparà el Raid Moto Turístic d’asfalt, una activitat no competitiva i turística amb la qual els motoristes recorreran diferents carreteres secundàries asfaltades de les comarques de Lleida per tornar al final del matí al recinte de Fira de Lleida.

A petició dels expositors, enguany la Matinal Motard se celebrarà independentement de la fira LleidaMoto, la propera edició de la qual tindrà lloc l’any 2014.