Lleida Expo Tren, un any més, una gran festa dels aficionats al ferrocarril

La quarta edició de LLEIDA EXPO TREN va tancar les seves portes el diumenge 24/03 obtenint un nou èxit de visitants i participació.

12.320 persones procedents de tota la geografía espanyola i de l’estranger (França, Alemania, Suïssa i Portugal) van visitar el saló. Com és habitual, el públic majoritari estaba familiaritzat amb el trens: aficionats al ferrocarril real i al modelisme i miniaturisme ferroviari que vàren assistir al saló individualment o en grup, destacant els viatges en autocar organitzats per diverses entitats i per primera vegada el tren historic (unitat 440) de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Madrid que va organitzar un viatge especial fins a Lleida. També aquesta quarta edició va rebre un notable augment de públic local. 

Un any més, el complement perfecte de la fira va ser la jornada de portes obertes obertes d’ARMF el dissabte al matí, en la que vàren participar un total de 2.000 persones que no es van voler perdre l’espectacle de contemplar el material móbil preservat en aquests tallers (únics a Espanya) de reparació i restauració. 

L’Ajuntament de Lleida i Fira de Lleida estan molt satisfets del desemvolupament d’aquesta quarta edició d’EXPO TREN i continuaran donant el seu suport a furures edicions de la fira. D’altra banda, la revista Más Tren, organitzadora del saló, agraeix la participació de tots els expositors i molt especialment el suport rebut per part de les associacions i entitats, ja que gràcies a elles és posible dur a terme l’esdeveniment.

La fira en xifres

Associacions i clubs participants: 28
Expositors comercials: 40
Marques representades: 27
Espai total de la fira: 4.500 m²
Espai dedicat a maquetes: 1.933 m²
Expositors i col·laboradors: 311 persones
Total visitants: 12.320 persones
Visitants als tallers d’ARMF: 2.000 persones