Els secrets de l’èxit profesional, al saló F&T

Xerrada “provocadora” i “transgressora” de Xavier Pirla en què ensenyarà a utilitzar la ment “per assolir l’impossible” i triomfar en el món laboral

GlobaLleida organitza el divendres 26 d’abril, a les 11 h, en el marc de la 13a edició de la Fira de Formació i Treball “F&T”, la conferència “Els secrets de l’èxit professional”, a càrrec de Xavier Pirla, enginyer civil i especialista en sistemes de gestió i el primer Licensed Master Trainer de PNL (Programació Neurolingüística) espanyol de la història. En aquesta xerrada, provocadora i disruptiva o rupturista, es parlarà de la ment i de com posar-la al servei de la nostra carrera professional per assolir les nostres metes.

Considerant que l’educació es basa majoritàriament en la part tècnica de les habilitats professionals, Pirla vol anar més enllà i ensenyar els assistents a la conferència a motivar-se, superar la frustració, treballar la seva resiliència –la capacitat per adaptar-se positivament a situacions adverses–, gestionar l’estrès i aprendre a ser persones més empàtiques, carismàtiques o persuasives. En definitiva, es tracta d’utilitzar la ment per assolir allò que cadascú es proposi a la vida.

Xavier Pirla és el director del Talent Institut, una organització dedicada a la formació de Programació Neurolingüística (PNL) i al poder de comunicació per al canvi. Pirla és autor del llibre “L’art d’aconseguir l’impossible” i viatja per tot el món oferint formacions i conferències sobre com assolir objectius personals i professionals.

Per assistir a la xerrada cal fer la inscripció a l’e-mail [email protected]. El termini per inscriure’s finalitza el 24 d’abril i hi ha un centenar de places disponibles.